Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West, apariție șocantă alături de copii. Iată cu ce s-a încălțat artistul

Kanye West, apariție șocantă alături de copii. Iată cu ce s-a încălțat artistul
Face ce face Kanye West și reușește mereu să uimească pe toată lumea cu ținutele sale mai mult decât îndrăznețe.

Recent, el a fost văzut alături de micuții North și Saint la Observatorul Griffith Park din Los Angeles. În ce a constat ținuta vedetei.

Kanye West și încălțările sale ciudate

Kanye West a îmbrăcat un tricou cu umeri masivi, de culoare neagră, pe care scria Polizei, pantaloni în aceeași nuanță și pantofi fără talpă, cu șosete. Și nu e pentru prima dată când el apare cu asemenea încălțări. North, în vârstă de 9 ani, s-a îmbrăcat casual pentru excursie, purtând o cămașă neagră cu mânecă lungă și pantaloni scurți asortați cu adidași Yeezy. Saint, în vârstă de 7 ani, a optat pentru un tricou negru Yeezus, pantaloni scurți și o pereche de adidași Yeezy foam.

Doi dintre copiii lui Kanye West

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fără obligații legale

West a debutat cu look-ul său cu umeri la începutul acestei săptămâni, când a fost văzut în oraș cu soția sa, Bianca Censori, când au mers la Jeni’s Splendid Ice Creams. Cuplul s-a căsătorit în ianuarie în cadrul unei ceremonii fără obligații legale.

Designer de arhitectură, Bianca este designer șef la Yeezy, brandul de modă al artistului. Atunci, rapperul a optat pentru o pereche de pantofi șosete fără talpă, de culoare albastru regal. Să fie acesta noul look Yeezy? De altfel, Censori și West au ținut prima pagină a ziarelor în ultima vreme cu look-urile lor îndrăznețe.

Kanye West și soția

Anul trecut, ținuta de zi cu zi a lui West era formată din hanorace cu glugă, pantaloni Levi’s cu vopsea și cizme Red Wing. Pe măsură ce lansează noi colecții Yeezy și se pregătește să lanseze un magazin cu același nume, rapperul și-a schimbat imaginea, optând pentru colanți, tricouri cu umeri mari și pantofi fără talpă.

Kanye, alături de Bianca, considerată sosia lui Kim Kardashian

Vrea să vândă stocul rămas de adidași Yeezy în scopuri caritabile

Este interesant faptul că, în timp ce se pregătește să vândă în scopuri caritabile stocul de adidași Yeezy rămas, cum susțin sursele, artistul a renunțat complet la adidași. Gata cu Yeezy-urile, gata cu cizmele Zellerfeld imprimate 3D, gata cu pantalonii de trening: Ye poartă acum doar șosete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre