Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West plănuiește să cumpere toți paparazzi. Rapperul spune că are informații de la Dumnezeu

Kanye West plănuiește să cumpere toți paparazzi. Rapperul spune că are informații de la Dumnezeu
Kanye West a declarat că dorește să cumpere toate companiile de paparazzi, astfel încât să poată lua decizii cu privire la ce fotografii apar în ultimul său interviu cu Nick Cannon.

Rapperul în vârstă de 43 de ani a sugerat că ar ajuta fotografii care se luptă pentru joburile lor din cauza pandemiei Covid-19.

Kanye West își deschide agenție de paparazzi

În cadrul podcastului Cannon’s Class cu Nick Cannon, Kanye a dezvăluit că dorește să își lanseze propria agenție de paparazzi.

„Voi urca în mașină cu un paparazzo, angajez toți paparazzi. Știu că afacerea aceasta este în picaj din cauza Covid, dar eu angajez. Voi cumpăra toate companiile de paparazzi. Vreau să aleg toate fotografiile”, spune rapperul.

Recunoașterea bizară a venit printre alte dezvăluiri din interviu, Kanye mărturisind că a cheltuit 50 de milioane de dolari pentru producțiile sale religioase în 2019.

„Am cheltuit fiecare bănuț pe care îl aveam din marketing-ul de la Yeezy pe Sunday Service. Fiecare dolar pe care l-am avut. Am cheltuit anul trecut 50 de milioane de dolari în Sunday Service dacă adunați tot, dacă adunați și zborurile. Au fost 120 de oameni care au mers în Jamaica. Yeezys se vindeau singuri. Deci, în loc să plătesc pentru reclame, am investit în biserică. Am investit în răspândirea Evangheliei”, povestește Kanye West.

Kanye West susține că alegerile sale sunt îndrumate de Dumnezeu

Tot în cadrul interviului Kanye a susținut că Dumnezeu i-a spus să invadeze scena pentru a o întrerupe pe Taylor Swift în timpul Video Music Awards MTV din anul 2009.

„În acest moment, Dumnezeu îmi dă informațiile. Dacă Dumnezeu nu voia să fug pe scenă și să spun că Beyoncé avea cel mai bun videoclip, nu m-ar fi așezat pe primul rând. Aș fi stat în spate”, spune vedeta.

Rapperul a avut mai multe motive pentru care a dat buzna pe scenă peste Taylor Swift: „Este atât de ridicol ca idee, pentru că nu mai auzisem de această persoană până acum și Single Ladies este unul dintre cele mai frumoase videoclipuri ale tuturor timpurilor”.

Kanye West își continuă ambiția de a candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii în 2020 împotriva președintelui Donald Trump și a candidatului democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre