Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West s-a apucat să facă mașini. Cât costă vehiculul produs în serie ultra  limitată. Imagini virale

Kanye West s-a apucat să facă mașini. Cât costă vehiculul produs în serie ultra  limitată. Imagini virale
Fostul soț al lui Kim Kardashian pare că și-a regăsit creativitatea după ultimii ani în care contractele lui cu branduri celebre au fost sistate. Acum lansează propria linie de mașini, însă doar foarte puțini oameni pot avea una.

Kanye West s-a apucat să facă mașini.  Cybertruck „Yeezy” costă 1,2 milioane de dolari, însă doar doi oameni le pot avea. Asta pentru că noul model de mașină cu design futurist este lansată într-o serie de numai trei exemplare, iar primul este de așteptat să și-l țină artistul.

Săptămâna aceasta, Kanye West a dezvăluit în sfârșit designul Cybertruck-ului său în ediție ultra limitată. Fanii nu sunt deloc încântați de designul mașinii.

Mașina lansaă în serie ultra limitată de numai 3 exemplare de Kanye West, nu seamănă cu un vehicul (Instagram)

Cu linii drepte și unghiuri ascuțite, care se unesc într-un punct ciudat, asemănător unei piramide, în partea de sus, mașina se înscrie în seria de decizii controversate de design și nu numai ale rapperului din ultimii ani. Colanți foarte strâmți, dinți inspirați de ticăloșii din filmele Bond și remarci antisemite – sunt doar câteva dintr-o listă lungă.

Imaginile cu noua mașină a lui Kanye West au devenit virale

Un videoclip apărut online săptămâna aceasta dezvăluie presupusul design al ediției foarte limitate a mașinii Cybertruck „Yeezy” a lui West. Adăugând o notă futuristă complet neagră unui design ieșit din comun și controversat deja în mediul online, vehiculul a fost produs într-o mini- serie de numai 3 exemplare. Unul dintre acestea va fi păstrat de artist. Celelalte două vor fi vândute la prețul de 1,2 milioane de dolari bucata.

Cum arată Cybertruck „Yeezy”

Cu absolut nicio caracteristică externă vizibilă — în afară de stopurile din partea din spate, în stil Knight Rider, designul mașinii Cybertruck „Yeezy” a fost rapid și nemilos criticat de fani care au făcut o serie de comparații deloc flatante. „Urci în acel mouse de  computer”, a glumit unul. „Tipul ăsta conduce un DVD player”, a spus altul. „Am avut acel router în 2007”, a spus un al treilea, urmând tema tehnologiei din anii 2000.

Poate cel mai dur comentariu, având în vedere revenirea lui West la creștinism, el înființând și propria biserică, a fost acesta: „De aceea Dumnezeu nu mai vorbește cu noi”. Cum mașinii nu i se disting ferestrele,  un internaut a făcut o observație mai practică: „Imaginează-ți polițistul spunând: Te rog să deschizi geamul…”, scrie Dmarge.com.

Kanye West a avut decizii de stil ciudate în ultima vreme

De-a lungul ultimilor ani, Kanye West a ieșit în evidență etalând un stil neconvențional în ceea ce privește moda pe care o abordează dar și stilul de viață.  Recent, șocând fanii, West, în vârstă de 46 de ani, și-a înlocuit dinții cu proteze din titan. Le-a prezentat afișând un zâmbet malefic, pe care mulți l-au comparat imediat și în mod înțeles cu ticălosul din James Bond, Jaws, din The Spy Who Loved Me și Moonraker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nssmagazine (@nssmagazine)

Acest nou accesoriu a fost montat de Dr. Thomas Connelly în Beverly Hills cu ajutorul maestrului tehnician Dentar Naoki Hayashi. Procedura se estimează că l-a costat pe rapper o sumă uluitoare de 850.000 de dolari. Între timp, și-a consiliat „soția” să umble aproape dezbrăcată la ieșirile lor publice din America sau Europa.

De asemenea, nu puține au fost momentele în care au umblat, ambii, desculți. Aparițiile Biancăi Censori fără lenjerie intimă sunt deja memorabile. Mai nou, Kanye West a lansat o serie de pantaloni mulați futuriști, cu apărătoare de genunchi, care arăta mai degrabă ca ceva ce te-ai aștepta să vezi într-o sală de MMA decât pe străzile din West Hollywood.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre