Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West și-a lăsat ranch-ul abandonat să se prăbușească. A cumpărat ferma cu 1,7 milioane de lire sterline

Kanye West și-a lăsat ranch-ul abandonat să se prăbușească. A cumpărat ferma cu 1,7 milioane de lire sterline
Ferma abandonată a lui Kanye West, în valoare de 1,7 milioane de lire sterline, se distruge din ce în ce mai mult. Cad pereții și țiglele de pe acoperiș.

Ferma lui Kanye West, care a fost abandonată de artist, a început să se prăbușească. Kanye West a plătit pentru aceasta 1,7 milioane de lire sterline.

Kanye a cumpărat ferma în 2018

Proprietatea în valoare de 2,2 milioane de dolari (1,74 milioane de lire sterline) a fost închisă cu scânduri timp de aproape patru ani, după ce vedeta a lăsat-o în paragină în septembrie 2020. Imagini ale reședinței întinse arată secțiuni ale acesteia care se prăbușesc, cu resturi și țigle de acoperiș în jurul clădirii.

Kanye a cumpărat ferma în 2018, precum și cei 300 de acri care o înconjoară pentru alte 4 milioane de dolari (3,16 milioane de lire sterline). Inițial, el a folosit-o pentru Sunday Service și pentru sediul său de la Donda Academy.

A încercat să ofere o soluție pentru persoanele fără adăpost din Los Angeles

Cu toate acestea, de când a abandonat-o, în 2020, casa a rămas nelocuită, iar intrarea din față s-a dărâmat. De asemenea, în jurul părții din față a clădirii copacii și plantele au crescut în voie. Aleea de acces din beton s-a dezintegrat pe porțiuni, iar o parte a proprietății a fost ascunsă de un înveliș roșu.

O secțiune circulară, despre care se crede că ar fi rămășițele uneia dintre cupolele construite de Kanye, are un gard în jurul ei și, de asemenea, se destramă. Acesta a ridicat adăposturile cu domuri The Yeezy Home ca o încercare de a ajuta la oferirea unei soluții pentru persoanele fără adăpost din zona Los Angeles-ului.

Ferma se află la opt mile de casa în care Kanye a locuit cu Kim Kardashian

Se alege praful de ferma lui Kanye West…

Kanye a cumpărat fermă pe vremea când era încă căsătorit cu fosta soție Kim Kardashian, aceasta fiind situată la doar opt mile de casa din Hidden Hills pe care fostul cuplu o împărțea. Proprietatea dărăpănată are, de asemenea, ziduri care cad, cu goluri în gard.

Pe teren sunt văzute împrăștiate elemente de recuzită rămase de la Academia Donda, inclusiv tobe și triciclete. La un moment dat, Kanye ar fi locuit în proprietate împreună cu iubita sa de la acea vreme, Irina Shayk, în timp ce Kim a rămas în conacul lor de 60 de milioane de dolari din Calabasas cu cei patru copii.

Cum arăta ferma la început

Proprietatea a fost inițial prezentată ca având un „șemineu uimitor din piatră stivuită din podea până în tavan, podele frumoase din lemn masiv încrustat, tavane uriașe cu boltă și grinzi deschise și o suită principală spațioasă la parter, cu un dulap și o baie în stil spa.

Cu două unități de oaspeți detașate, un garaj pentru patru mașini, un atelier metalic uriaș sau un hambar, și o mulțime de spațiu pentru piscină sau podgorie, această proprietate va atrage deopotrivă ecvestru, viticultor aspirant și pasionat de mașini.” De asemenea, avea două case de oaspeți, șase dormitoare și șapte băi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre