Simona Ionescu / Redactor Șef

Karmen Minune spune unde s-a mutat după divorț. „Acolo am găsit energia aia care…”

Karmen Minune spune unde s-a mutat după divorț. „Acolo am găsit energia aia care…”
Cu ochii în lacrimi, Karmen Minune a dat primul interviu după ce a anunțat divorțul. Dacă pe plan emoțional lucrurile nu sunt prea bune, profesional a dat lovitura.

La puțin timp după divorț, Karmen Minune a avut o mare realizare profesională. Melodia pe care a scos-o alături de Bogdan de la Ploiești a intrat în România direct în tranding și se află pe locul 42 în multe țări ale lumii.

Nimeni nu se aștepta ca piesa să meargă atât de bine deși, spune Karmen Minune, Boier Bibescu, alături de care a lucrat această melodie „a mirosit” că va fi un hit.

„Cu piesa asta s-a întâmplat totul spontan. A apărut prima dată un refren care nu are nici o legătură cu ce e acum. Dar instinctul a zis: taci și trage referenul, să vezi cum sună. Nu simt piesele, dar l-am avut lângă mine pe Boier Bibescu care a spus că piesa asta va fi hit!”

„Sunt fata lui Adrian Minune, chiar pot să o fac!”

Fac asta de mică, dar niciodată nu am dat frâu acestui instinct de a mă apuca și de alt fel de gen de muzică. Toată viața mea am făcut alt gen de muzică, apoi am zis: Sunt fata lui Adrian Minune, chiar pot să o fac.

Și iată că au venit și roadele, la care nu mă așteptam. Piesa a fost un succes din prima zi, a intrat direct în tranding și în multe țări în top 10. Suntem pe locul 42 sau 43 în lume, ceea ce e șocant pentru mine”, a mărturisit fiica lui Adrian Minune.

„M-am mutat în apartamentul părinților mei, vechi de 27 de ani”

Karmen Minune s-a mutat după divorț în casa părinților săi

Dacă în copilărie Karmen spune că era doar o „floricică, un copil pur și inocent, eram sinceră și aveam impresia că toată lumea e sinceră în jurul meu”, lucrurile s-au schimbat când a realizat că oamenii nu sunt toți la fel.

„Am crescut în apartamentul din Dristor al părinților mei și acolo m-am și întors și mi se pare foarte tare. Ai mei au strâns bani în perioada lor de început, mama a pus ban pe ban și au cumpărat apartamentul ăsta.

Înainte să mă nasc eu. Mama a spus: fata mea se naște, trebuie să aibă apartamentul ei. Iar în această casă simt că e energia aia, cu care am crescut. O energie care mă alimentează și mă face să prosper”, a spus Karmen, invitată în podcast-ul lui Bursucu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri