Simona Ionescu / Redactor Șef

Karmen Simionescu, la momentul adevărului. Ce o enervează cel mai mult la Adrian Minune

Karmen Simionescu, la momentul adevărului. Ce o enervează cel mai mult la Adrian Minune
Fiica lui Adrian Minune e o femeie asumată, care întotdeauna a spus lucrurilor pe nume. Karmen Simionescu a menționat și ce o deranjează cel mai mult la celebrul său tată.

Invitată la rubrica „Sosurile picante” în emisiunea lui Cătălin Măruță, Karmen Simionescu a făcut mărturisiri interesante. Ce o enervează cel mai mult la tatăl său, Adrian Minune.

Fiica lui Adrian Minune a acceptat provocarea de la „Sosurile picante” ale lui Cătălin Măruță de la ProTV și a punctat tot ce nu ați știut niciodată despre ea. Cum ar fi, de exemplu, faptul că s-ar căsători oricând cu designerul Cătălin Botezatu.

„Zic, dar e urât rău”

Sunt mulți artiști alături de care Karmen Simionescu ar vrea să cânte, dar niciodată printre aceștia nu se va număra Mihai Trăistariu.

„Zic, dar e urât rău! Mihai Trăistariu! Am văzut niște chestii! Niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”, a spus ea în direct, la Pro TV.  Karmen a răspuns sincer și la o întrebare personală, legată de tatăl său, afirmând că există un lucru la acesta, care o calcă pe nervi.

„Mă enervează că nu a stat mai mult lângă mama, că nu a stat niciodată lângă noi și niciodată nu vine la spectacolele noastre”, s-a destăinuit cântăreața.

Karmen Simionescu a divorțat

Karmen Simionescu, despre lucrurile care o enervează cel mai mult la tatăl său

Când l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Karmen Simionescu și-a dorit să fie pentru totdeauna. Din păcare însă, iubirea a durat doar câțiva ani și au ales să meargă pe drumuri diferite.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate. (…)

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi.

Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a spus cu ceva timp în urmă Karmen Simionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri