Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate i-a oferit lui William tot ce n-a avut în copilărie. Prințul se simte cel mai bine în preajma socrilor

Kate i-a oferit lui William tot ce n-a avut în copilărie. Prințul se simte cel mai bine în preajma socrilor
Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a declarat că relația dintre Prințul de Wales și Kate este „fondată pe prietenie, pasiune și respect reciproc”.

Într-un interviu pentru revista Ok!, expertul a spus că William a găsit o a doua familie în Michael și Carole Middleton, părinții lui Kate, care îl tratează pe prinț ca pe propriul lor copil.

„William se poate relaxa cu ei, poate avea încredere în ei și poate fi el însuși într-un mod în care o poate face doar cu foarte puțini alții”, a mărturisit Jennie Bond.  De la nunta lui Kate Middleton și a prințului William din 2011, Carole și Michael au fost primiți în sânul familiei regale și s-au numărat printre oaspeții care au fost invitați la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla.

Cum a fost transformat William de femeile din viața lui

Mai mult, expertul a subliniat că femeile din viața lui William „au ajutat la transformarea lui în bărbatul care este acum”. „Influența mamei sale este încă foarte evidentă în modul relaxat în care interacționează cu oamenii și în determinarea sa de a ajuta persoanele mai puțin înstărite decât el, în special persoanele fără adăpost”, a povestit Bond.

Părinții lui Kate, iubiți de familia regală

William, tot mai interesat de problema persoanelor fără adăpost

La începutul acestei luni, prințul William a anunțat că a început să se ocupe de eradicarea vagabondajului în Marea Britanie. Viitorul rege a devenit din ce în ce mai pasionat de problema persoanelor fără adăpost din Marea Britanie, după ce regretata sa mamă, Prințesa Diana, l-a dus pentru prima dată să viziteze organizația caritabilă The Passage.

William a învățat de la Kate ce înseamnă o familie adevărată

Expertul e de părere că William are „o dragoste și un respect profund” pentru Kate și este mândru de modul în care aceasta înflorește în noul său rol de Prințesă de Wales, după ce și-a lansat campania Shaping Us la începutul acestui an. De asemenea, expertul a remarcat și modul în care William a fost apropiat de regretata regină Elisabeta.

În urma decesului acesteia la vârsta de 96 de ani, în septembrie anul trecut, William a publicat o declarație emoționantă în care a subliniat modul în care fostul monarh i-a fost alături în „cele mai fericite momente”, dr și în „cele mai triste zile din viața sa”. La rândul său, expertul Angela Levin a mărturisit că prințul a învățat de la Kate ce înseamnă o familie adeevărată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre