Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, apariție surpriză în Scoția, la biserică. Cea mai lungă călătorie a prințesei din ultimele luni

Kate Middleton, apariție surpriză în Scoția, la biserică. Cea mai lungă călătorie a prințesei din ultimele luni
Prințesa Kate a participat în mod neașteptat la slujba religioasă de duminică la biserică Crathie Kirk din Scoția, alături de prințul William, prințul George și Regele Charles.

După apariția sa spectaculoasă la Wimbledon în iulie, Kate Middleton a revenit în peisaj duminică. Împreună cu soțul său, prințul William, fiul cel mare, prințul George, și socrul său, regele Charles, prințesa Kate a participat la o slujbă religioasă în Scoția, la biserica Crathie Kirk. Prima sa zi în care a ieșit cu familia de la evenimentul Trooping the Colour din iunie.

Cea mai lungă călătorie a prințesei departe de Adelaide Cottage

Kate și William, la biserică în Scoția

Regele Charles și regina Camilla își petrec în mod tradițional verile în Highlands-ul scoțian, notează Telegraph, deoarece castelul Balmoral a fost una dintre casele preferate ale reginei Elisabeta a II-a.

Anul acesta, soții Wales și-au făcut planuri să li se alăture, marcând cea mai lungă călătorie a lui Kate Middleton departe de casa familiei, Adelaide Cottage, de când o operație planificată în ianuarie a dus la diagnosticarea unui cancer nedeclarat. De atunci, Kate urmează un tratament pentru această boală.

Biserica familiei regale

La slujba au participat și regele Charles, alături de regina Camilla

Prințesa a fost văzută în timp ce se îndrepta spre Crathie Kirk, biserica parohială adiacentă Balmoral, cunoscută ca locul de cult al familiei regale atunci când se află în oraș. Purtând o pălărie cu pene, Kate era așezată pe locul pasagerului într-un Land Rover, cu William la volan.

Fiul lor, George, stătea în spate. Potrivit fotografiilor făcute la fața locului, Camilla și Charles, îmbrăcat în kilt, care a fost , de asemenea, tratat pentru cancer în acest an, au sosit la biserică într-o altă mașină.

Li s-au alăturat fratele regelui, prințul Edward, și soția acestuia, Sophie, ducesă de Edinburgh. Vărul reginei Elisabeta, prințul Richard, duce de Gloucester, a participa, de asemenea, la slujba de la biserică împreună cu familia.

„În zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine”

„Fac progrese bune”, a anunțat ea în iunie, «dar, după cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele». „În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi odihnei corpului tău. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine.”, a mărturisit Kate.

Apariția prințesei la biserică într-un eveniment de familiei sugerează că lucrurile merg într-o direcție bună cu sănătatea soției prințului William.

Sursă foto: www.hellomagazine.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre