Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton are un cod al ținutelor prin care transmite mesaje, inclusiv unele dure

Kate Middleton are un cod al ținutelor prin care transmite mesaje, inclusiv unele dure
În timp ce o rochie midi sau una simplă cu pantofi stiletto obișnuia să fie uniforma preferată de femeile din familia regală, lucrurile s-au schimbat.

Kate Middleton deschide calea cu propria interpretare feminină a vestimentației de tip business.

În timpul îndeplinirii îndatoririlor sale publice, Kate Middleton a afișat o gamă largă de costume, de la culori pastelate la ținute roșii, mov îndrăznețe sau alb. Potrivit experților în modă, sacoul și pantalonii au devenit o alegere populară pentru garderoba familiei regale, demonstrând în același timp că este vorba de afaceri.

Kate, în vizită la Muzeul Foundling din Londra, unde s-a întâlnit cu persoane care au avut experiența sistemului de îngrijire

„Această estetică funcționează perfect pentru femeile din familia Royal care lucrează, deoarece silueta în tendințe le menține relevante și în pas cu moda. Este un look excelent pentru Kate când aleargă de la o apariție publică la alta”, a declarat celebrul stilist de modă Miranda Holder.

Alb, burgundia și roz, câteva dintre culorile alese de Kate 

Kate a purtat costum alb, supradimensionat, în mai multe ocazii, debutând cu acesta în timpul turneului regal al ei și al Prințului Williams în Jamaica. A continuat să poarte același costum pe tot parcursul lunilor de vară în apariții publice în jurul Londrei, inclusiv în Brixton și Waterloo.

În timpul unei vizite la campusul Universității Magee din Londonderry, Irlanda de Nord, Kate a ieșit într-un costum cu pantaloni magenta de la Emilia Wickstead

La Boston, la începutul acestui an, ea a purtat un costum de culoare burgundia, asortat cu o bluză roz-roșu cu fundiță de la același designer. Cu alte ocazii, Kate a optat să poarte un costum roz, de asemenea creat de McQueen.

În timp ce a participat la o lansare pre-campanie pentru campania Shaping Us la BAFTA în ianuarie, Kate a optat pentru un costum roșu, semnat Alexander McQueen

Rozul purtat de familia regală transmite un mesaj de speranță

Susie Hasler, care conduce Styled by Susie, a declarat că este posibil ca viitoarea regină să fi ales această culoare pentru a evita să pară „prea formală”, dar și pentru a adăuga o „feminitate” apariției sale. De asemenea, specialistul a explicat că e posibil ca membrii familiei regale din întreaga Europă să fi început să poarte aceste culori strălucitoare în încercarea de a deveni mai optimiști.

„S-ar putea ca membrii familiei regale să adopte mai mult rozul în aceste vremuri întunecate ca o modalitate de a înveseli atmosfera, trimițând un mesaj de speranță într-un moment în care avem cea mai mare nevoie de ea”, susține Susie Hasler.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre