Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton a lăsat un bacșiș uluitor la restaurantul unde a mâncat în timpul unui festival. Ce a comandat prințesa

Kate Middleton a lăsat un bacșiș uluitor la restaurantul unde a mâncat în timpul unui festival. Ce a comandat prințesa
Viitoarea regină a Marii Britanii, Kate Middleton, i-a lăsat pe William și pe copii acasă la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce a petrecut la Houghton Hall cu prietenii ei. Bacșilul lăsat i-a uimit pe toți.

După ce a mâncat la un restaurat, Kate Middleton, bucuroasă, a lăsat un bacșiș uluitoare pentru membrii personalului locației. Nu mai puțin de 700 de lire sterline.

Kate Middleton a participat în weekend la primul festival de muzică electronică de 24 de ore, Houghton Hall, care a fost organizat de prietenii prințesei, David Rocksavage și Rose Hanbury, marchizul și marchiza de Cholmondeley, relatează Express. Festivalul s-a desfășurat pe domeniul marchizei și a marchizului de 1000 de acri.

În loc să se întoarcă frecvent la camioanele cu mâncare de la festival, Kate a decis să ia masa la restaurantul Turntable & Napkin, unde o masă cu patru feluri de mâncare a costat 60 de lire sterline. Kate a lăsat un bacșiș foarte generos pentru membrii personalului, potrivit rapoartelor fiind vorba de 700 de lire sterline.

Kate a participat la festivalul muzical împreună cu prietena ei apropiată Rose Hanbury, care este marchiză de Cholmondeley

E pentru prima dată când Kate participă la un astfel de festival

Publicația London Evening Standard a relatat că „Prințesa Kate a fost foarte bine dispusă, comandând margaritas picante, mâncând affogato și vorbind amabil cu ceilalți membri ai petrecerii sale. Însoțitorii ei se pare că au cărat o sticlă imensă, de mărimea unei sticle de AIX rosé de tip balthazar și, împreună cu Kate, au lăsat personalului restaurantului festivalului un bacșiș de 700 de lire sterline”.

Potrivit publicației, un balthazar este o sticlă de 12 litri care ar costa în jur de 500 de lire sterline. Sursele spun că e pentru prima dată când Kate participă la un astfel de festival. „Catherine a fost emoționată de idee, dar, după multe discuții cu ofițerii ei de protecție, a mers cu multă securitate. William nu a fost acolo”.

Kate, savurând un pahar cu tequila

Casa din Nordfolk este un cadou de nuntă de la regretata regina Elisabeta a II-a

Nu se știe exact motivul pentru care fiul regelui Charles nu a fost alături de soția sa, dar se bănuiește că acesta ar fi stat alături de cei copii la casa lor din Norfolk, Anmer Hall, aflată în apropiere.

Deși viitorul rege și viitoarea regină locuiesc în mod normal la casa lor Adelaide Cottage din Windsor, ei se retrag la Anmer Hall atunci când au o pauză în timpul verii, unde se bucură să fie la țară cu cei mici. Casa lor din Norfolk le-a fost dăruită după nunta lor regală din aprilie 2011 de către regretata regină Elisabeta a II-a.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre