Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, fără verighetă! Rară apariție a prințesei care luptă cu cancerul

Kate Middleton, fără verighetă! Rară apariție a prințesei care luptă cu cancerul
Kate Middleton le-a făcut o mare bucurie fanilor, după ce a apărut într-un nou videoclip. Prințesa, care a transmis un mesaj pentru echipa GB, a făcut un gest controversat: a renunțat la verighetă!

Zvonurile din ultma vreme, legate de existența unor tensiuni între prințesa Kate și prințul William, par să fie alimentate și mai mult de ultima apariție a cuplului.  

Kate Middleton, care a renunțat la verighetă, a apărut alături de William, prințul afișând un look neobișnuit de aspru, cu un aspect nebărbierit.

Prințesa a purtat un tricou cu dungi albe și negre de la Ralph Lauren

Pentru acest videoclip, Kate Middleton a purtat un top cu dungi albe și negre de la Ralph Lauren. Topul, care a fost vândut inițial cu prețul de 85 de lire sterline, a fost un element de bază în garderoba lui Kate încă din 2013.

Prințesa a fost văzută prima dată purtând tricoul cu mânecă lungă în timp ce făcea cumpărături în Anglesey, în august 2013. Iar două luni mai târziu l-a purtat la un eveniment caritabil oficial SportAid din Parcul Olimpic din Londra.

„Această verighetă cu safire pare mult mai practică pentru viața de zi cu zi”

Kate a renunțat la verighetă în favoarea altui inel, în ultimul videoclip alături de prințul William

În videoclipul de felicitare, Kate a ales bijuterii minime, optând pentru un colier subțire argintiu de tip choker și fără cercei. Prințesa a fost, de asemenea, văzută cu o altă bijuterie pe degetul inelar, un inel gros din aur, ce părea să fie prevăzut cu diamante și safire.

Fanii regali au speculat că este vorba de un „inel etern”. „E frumos să ai un inel cu un profil mai mic pentru purtarea casual de zi cu zi”, „Cred că este frumos și, probabil, un inel de zi cu zi mai rezonabil”, „Această verighetă cu safire pare mult mai practică pentru viața de zi cu zi și cu siguranță este mai frumoasă”, au comentat fanii.

Kate și William au împlinit anul acesta 13 ani de căsnicie

„Din partea tuturor celor care ne urmăresc de acasă, felicitări echipei GB”, a spus prințesa. Prințul de Wales, care a optat pentru un albastru oficial al echipei GB, a adăugat: „Felicitări echipei GB, ați fost o inspirație pentru noi toți”. Prințul și prințesa de Wales au sărbătorit anul acesta a 13-a aniversare a căsătoriei și au marcat ocazia împărtășind un nou portret alb-negru de la nunta lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre