Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton nu rezistă fără acest preparat culinar. Nu e doar frumoasă, e și o bucătăreasă perfectă

Kate Middleton nu rezistă fără acest preparat culinar. Nu e doar frumoasă, e și o bucătăreasă perfectă
La 40 de ani, Kate Middleton le dă clasă multor domnișoare pentru că arată mai bine ca niciodată. Care să fie secretul viitoarei regine?

Întotdeauna a fost apreciată la evenimentele la care a participat și nimeni nu i-a găsit nici un defect.

Kate Middleton nu rezistă fără acest preparat culinar. Nu e doar frumoasă, e și o bucătăreasă perfectă

Soția prințului William e cu adevărat extraordinară. Ea reușește să arate ca scoasă din cutie oricând, dar nu-și neglijează nici familia, iar sursele spun că este o gospodină desăvârșită. Chiar dacă are o agendă încărcată, pe care o respectă cu strictețe, Kate își face timp și gătește și pentru cei dragi sufletului său. Deși are o ținută perfectă, are un mic viciu.

E vorba de dulciuri, la care nu poate să renunțe și pe care le gătește remarcabil ori de câte ori are ocazia. Chiar dacă are bucătari care-i fac orice dorește, Kate preferă să-și pună șorțul și să demonstreze tuturor cât de bine se descurcă.

Dependentă de pizza

Sursele spun că nu doar dulciurile sunt pe placul ducesei de Cambridge, ci și pizza, care este în topul mâncărurilor sale preferate. În plus, când mama e la bucătărie, cei mici sunt super fericiți și fac orice să stea pe lângă ea și să o ajute.

Cum a cucerit-o William

Nu demult, Kate a povestit un episod necunoscute de nimeni, legat de începuturile relației sale cu prințul William. Frumoasa sa soție a afirmat că momentul în care William a cucerit-o pentru toată viața a fost în perioada facultății, când i-a găsit niște spaghete bolognese atât de bune că nu le va uita niciodată. Pe de altă parte, Kate a glumit spunând că William trebuie să suporte felul în care gătește…

„Atunci când eram la facultate William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi… În ziua de astăzi eu sunt cea care găteşte, iar William trebuie să suporte asta. Poate şi din cauza felului în care gătesc sunt atât de slabă”, s-a destăinuit Kate Middleton, în emisiunea celebrei Mary Berry.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre