Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton are probleme mari. Un expert în protocol dă primele informații despre boală

Kate Middleton are probleme mari. Un expert în protocol dă primele informații despre boală
Aparent, starea de sănătate a lui Kate Middleton pare bună, însă urmările operației sunt serioase. Din acest motiv, se pare că există atâta secretomanie în jurul recuperării prințesei Kate Middleton. Au apărut, totuși, niște explicații despre boala prințesei.

În acest moment, presa britanică, dar și cea internațională, încearcă să găsească orice fir pentru a decripta atitudinea pe care o are Palatul vizavi de starea soției prințului moștenitor, Kate Middleton. Mai ales după tentativa eșuată a Palatului de a calma lucrurile prin publicarea acelei fotografii editate stângaci, pe care presa l-a catalogat a fi doar „praf în ochi”. Ce spune un expert în protocol.

Kate ar fi avut o problemă intestinală gravă

Din mulțimea de zvonuri care circulă acum, una pare cea mai plauzibilă, spun specialiștii. Și anume faptul că acea „intervenție abdominală” suferită de Kate, s-ar fi putut datora unei probleme intestinale grave. Asta înseamnă că, după ce a fost supusă operației, prințesa Kate ar fi putut să-și piardă o parte din abilități. În emisiunea jurnalistei spaniole Sonsoles Ónega de la postul iberic Antena 3, un expert în protocol, care deține unele informații medicale, a fost tranșant.

„Cel mai probabil, are legătură cu intestinele, de aceea nu o vedem niciodată în picioare”

„Nu pot spune de ce a fost operată Kate, pentru că aș fi dat în judecată, dar nu are nicio legătură cu un cancer sau cu o problemă psihică. Cel mai probabil, are legătură cu intestinele, de aceea nu o vedem niciodată în picioare.

Ce probleme ar putea avea Kate după operație. Sursă foto: ABC News

Este o boală de care suferă mulți oameni și care îi va afecta dieta. În plus, ea nu va putea sta în picioare o perioadă de timp și îi va limita capacitatea de a îndeplini funcțiile de bază.

Această boală va însemna că va avea nevoie de ceva suplimentar pentru a-și face nevoile”, a spus expertul. Cu alte cuvinte, Kate Middleton ar avea complicații atunci când are nevoie la baie, eventual s-ar putea ajuta de o pungă de colostomie, care poate fi temporară sau nu.

Ce se întâmplă dacă a fost supusă unei operații de colostomie?

Specialiștii spun că o astfel de procedură este aplicată atunci când colonul nu mai funcționează corect sau o boală afectează o parte a colonului și trebuie îndepărtată. O pungă de colostomie ar putea fi necesară doar pentru o perioadă temporară, de la trei până la șase luni.

Dacă este temporară, aceasta poate fi folosită atunci când o parte a colonului are nevoie de timp pentru a se recupera în urma unei probleme sau boli. Dar, uneori, din cauza unei boli mai grave, poate fi necesară pentru tot restul vieții unei persoane, iar britanicii speră că prințesa lor iubită nu va trece prin așa ceva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre