Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate, prima apariție alături de familie la Trooping the Colour. Prințesa a fost aclamată de mulțime. Foto

Kate, prima apariție alături de familie la Trooping the Colour. Prințesa a fost aclamată de mulțime. Foto
Kate și-a făcut prima apariție publică la evenimentele regale la Trooping the Colour de la diagnosticarea bolii. Prințesa de Wales a părut relaxată în timp ce a fost aclamată de mulțime în timp ce se deplasa alături de copii pe The Mall.

Kate Middleton a luat parte la procesiunea pentru Trooping the Colour. Este prima ei apariție publică de la anunțul diagnosticului de cancer, iar mulțimea a fost în delir când a văzut-o.

Ce ținută a purtat Kate Middleton

Kate, prima apariție după diagnosticul dat de medici. Sursă foto: news.sky.com

Kate, purtând o ținută albă, dar extrem de slăbită, a fost fotografiată sosind la Palatul Buckingham într-o mașină, alături de copiii ei și de prințul William, înainte de eveniment. Prințesa, care primește tratament pentru o formă nedezvăluită de cancer de la sfârșitul lunii februarie, și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au fost aclamați de mulțimea din The Mall în timp ce au părăsit palatul într-o trăsură pentru ceremonie.

Viitoarea regină părea relaxată în timp ce călătorea pe una dintre cele mai faimoase artere din Londra. Prințesa a fost văzută zâmbind și vorbind cu copiii ei în caleașcă înainte de a ajunge la Horse Guards Parade din Whitehall. William a călărit pe cal pentru procesiune, alături de prințesa regală și ducele de Edinburgh.

Și regele Charles a călătorit tot într-o trăsură

Regele Charles alături de regina Camilla au folosit tot o trăsură pentru eveniment

Regele Charles, care urmează, de asemenea, un tratament împotriva cancerului, a mers într-o trăsură cu regina, o diferență față de anul trecut din cauza bolii sale, și a inspectat ofițerii și gardienii din caleașcă. Când trăsurile regale s-au oprit, Louis a fost primul care a plecat, urmat de fratele său mai mare, George, și de sora Charlotte.

Kate a purtat o superbă rochie Jenny Packham, o pălărie purtând semnătura lui Philip Treacy și broșa regimentului Irish Guards, prințesa fiind colonel al regimentului. Kate a urmărit spectacolul militar, cunoscut și sub numele de Birthday Parade, de la un balcon din fostul birou al ducelui de Wellington, împreună cu copiii.

Kate: „Să iau fiecare zi așa cum vine”

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de ziua regelui din acest weekend cu familia mea. Și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă în afara pericolului. Învăț cum să am răbdare. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a declarat Kate cu câteva zile în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre