Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate și William, aniversare cu lacrimi. Mesajul ascuns din rochia de mireasă a prințesei

Kate și William, aniversare cu lacrimi. Mesajul ascuns din rochia de mireasă a prințesei
Cu 13 ani în urmă, pe 29 aprilie, Kate Middleton și prințul William au spus cel mai frumos din viață. Din nefericire, anul acesta aniversarea e cu lacrimi din pricina bolii prințesei.

Căsnicia lui Kate și William a ajuns la numărul 13, dar anul acesta aniversarea celor doi nu va fi publică. Kate încearcă să învingă afecțiunea care i-a dat viața peste cap, iar William o sprijină.

Potrivit editorului regal al publicației „Hello Magazine”, Emily Nash, aniversarea lui Kate și William nu va fi publică. „Sentimentul meu este că nu vom primi o nouă fotografie, deoarece nu este o mare piatră de hotar. 13 ani, nu este o aniversare semnificativă și, de asemenea, ei au multe de făcut. Ei nu au făcut asta anual.

Au scos poze pentru a marca cea de-a 10-a aniversare, în 2021, așa că nu este ceva ce m-aș aștepta să facă.”, a spus acesta în cel mai recent episod al „A Right Royal Podcast”. Prințesa trece prin momente incredibil de grele, după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și a renunțat pentru o perioadă la îndatoririle regale pentru a avea parte de liniște.

Detalii necunoscute de la nunta lor

Cei doi s-au cunoscut când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, în anul 2001. Prietenia de la început s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste și s-a ajuns să se mute împreună într-o casă oferită de un văr îndepărtat al lui William, Henry Cheape. La nunta care a fost urmărită cu sufletul la gură de 36 milioane de persoane din toată lumea au participat 2000 de invitați, fascinați de rochia prințesei Kate.

Care a avut un mesaj ascuns. Kate și-ar fi dorit ca rochia ei să îmbine tradiția și modernitatea, precum și creativitatea brandului Alexander McQueen.  Concepută de Sarah Burton, rochia a fost realizată din gazar de satin alb și ivory cu 58 de nasturi acoperiți cu gazar și organza, care au fost fixați cu bucle Rouleau. Pentru a-i oferi lui Kate „ceva albastru”, echipa a cusut în secret o mică panglică albastră în interiorul rochiei. De asemenea, numele lor și data au fost cusute în căptușeală, ca o amintire specială.

„Ceva nou” au fost cerceii făcuți la comandă de părinții lui Kate

Detalii neștiute de la nunta lui Kate cu William

„Ceva de împrumut” a fost tiara Cartier a reginei, „ceva vechi” a fost dantela din rochie, iar „ceva nou” au fost cerceii Robinson Pelham, făcuți la comandă de părinții ei, Michael și Carole Middleton. Iar fetele care au purtat florile au purtat un omagiu adus mamei lui Kate. Kate a ales ca domnișoare de onoare pe patru dintre copiii familiei și prietenilor ei: Lady Louise Windsor (fiica prințului Edward și a contesei de Wessex), Margarita Armstrong-Jones (nepoata prințesei Margaret și a lui Anthony Armstrong-Jones).

Dar și Grace van Cutsem (fiica prietenilor lui William, domnul și doamna Hugh van Cutsem) și Eliza Lopes (nepoata Camillei, ducesă de Cornwall).  Toate rochiile acestora au fost create de Nicki Macfarlane și au folosit aceeași țesătură ca și rochia de mireasă a lui Kate. Prietenii au decorat mașina de nuntă a lui Kate și William cu un mesaj de dragoste.

Tampoane de transpirație pe brațe la uniformele lui William și Harry

Uniformele militare ale lui William și Harry erau rezistente la transpirație, după ce designerii s-au temut că vor leșina în căldură. Asta pentru că aprilie poate fi o lună imprevizibilă pentru vreme, dar ziua cea mare a lui Kate și William s-a dovedit a fi caldă și însorită.

De teamă că vremea caldă combinată cu ținuta militară grea de lână i-ar putea lăsa pe el și pe Harry transpirați sau chiar în pericol de a leșina, croitorii militari ai prințului William, Kashket and Partners, au confirmat că au adăugat tampoane de transpirație pe brațe și pe material pentru a absorbi căldura. Cât privește tortul, fostul bucătar regal Darren McGrady a afirmat că a fost preferatul regretatei regine.

Sursă foto: the sun

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre