Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate și William se plâng de stres și anxietate. Fac eforturi mari să se acomodeze la Windsor

Kate și William se plâng de stres și anxietate. Fac eforturi mari să se acomodeze la Windsor
De când regina Elisabeta a plecat la cele veșnice, William și Kate nu sunt în apele lor. Ce se întâmplă cu prinții de Wales.

Kate și William au fost zguduiți de moartea reginei, iar mutarea la Windsor pare să nu le fie pe plac.

Kate și William suferă de stres și anxietate. Fac eforturi mari să se acomodeze la Windsor

De când regina Elisabeta a plecat în lumea îngerilor, Kate și William par să nu-și mai găsească locul. Potrivit autoarei regale Katie Nicholl, prințul și prințesa  Wales sunt „stresați” și „sub presiune” pentru că nu reușesc să se acomodeze în noua lor casă.

Invitată în emisiunea TalkTV’s Royal Tea, aceasta a mărturisit că „Ei înșiși au spus asta… că aceasta nu a fost perioada de acomodare pe care o sperau. Bineînțeles, au făcut acea mișcare importantă imediat după vacanța de vară pentru a se muta la Windsor. O mișcare semnificativă și destul de îndrăzneață părăsind Palatul Kensington, înscriind copiii la școli noi, stabilind o nouă viață pentru ei în Windsor”.

William nu vrea să facă nici o ceremonie de investitură

De asemenea, Katie Nicholl susține că – deși pare straniu având în vedere vârsta înaintată a suveranei – nimeni nu s-a așteptat ca regina să moară, iar acest lucru i-a dezechilibrat pe toți. În plus, William nu se gândește să facă nicio ceremonie de învestitură pentru a marca în mod oficial primirea noului său titlu. Sursele spun că el preferă să se concentreze pe aprofundarea încrederii și respectului poporului din Țara Galilor.

Charles a primit titlul de prinț de Wales în anul 1969, în timpul unei ceremonii organizate la castelul Caernarfon. Atunci regina, a așezat coroana pe capul fiului său, l-a ajutat să-și aranjeze hainele în jurul umerilor, iar el i-a jurat credință: „Eu, Charles, Prinț de Wales, devin omul tău de onoare pe viață și pe moarte”.

O sursă regală a declarat în urma morții reginei: „Noua Prințesă de Wales apreciază istoria asociată cu acest rol, dar va dori, în mod normal, să privească spre viitor în timp ce își creează propriul drum”.

Servește cu cinste poporul galez

La câteva zile după moartea reginei, William a vorbit prin telefon cu Mark Drakeford, primul ministru al Țării Galilor, o conversație în care William a menționat „afecțiunea sa profundă pentru Țara Galilor”. Prințul, care a servit ca pilot de elicopter de căutare și salvare al RAF pe vremea când locuia în Anglesey împreună cu soția sa Kate, „și-a exprimat onoarea sa și a Prințesei de Wales să servească poporul galez”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre