Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner spune adevărul despre plecarea sa din „Yellowstone”, cea mai urmărită dramă. „Am încasat o bătaie…”

Kevin Costner spune adevărul despre plecarea sa din „Yellowstone”, cea mai urmărită dramă. „Am încasat o bătaie…”
Kevin Costner pune lucrurile la punct și detaliază exact ce l-a determinat să plece din serialul Yellowstone anul trecut, cu câteva sezoane înainte de final.

Serialul de succes „Yellowstone” de la Paramount a luat sfârșit anul trecut în luna mai, mult mai devreme decât se aștepta, ca urmare a plecării personajului principal, Kevin Costner.

Serialul vorbește despre un proprietar de terenuri din Montana pe nume John Dutton (Costner) și familia sa războinică. Surprinzător, s-a aflat că motivul pentru care Costner a plecat este cearta pe care a avut-o cu Sheridan (co-creator al serialului de televiziune Yellowstone de la Paramount Network) din cauza unor conflicte de program, producătorul afirmând public că a fost „dezamăgit” de decizia lui Costner de a părăsi serialul.

Costner spune că i se datorează și 12 milioane de dolari

Potrivit People (alături de alte informații), starul de 68 de ani, câștigător al Globului de Aur pentru „Yellowstone”, a declarat că ar putea acționa în instanță emisiunea pentru a-și rezolva diferendele. Costner a susținut că i se datorează 12 milioane de dolari pentru a doua jumătate a sezonului cinci, care nu a fost încă filmată, după ce Paramount „a renunțat” la negocieri.

Anterior s-a crezut că acele conflicte de program ale lui Costner au fost cauzate de filmările pentru „Horizon”. Un film care a durat 35 de ani și care va avea premiera ca „eveniment în două părți” la Cannes, înainte de a fi lansat în două zile, pe 28 iunie și 16 august.

„Pur și simplu își tot mutau golurile”

Actorul a contestat acum afirmațiile conform cărora „Horizon” a cauzat dispariția „Yellowstone”, susținând că filmările pentru pelicula sa au fost programate în zilele sale libere din serial. „L-am încadrat în goluri. Pur și simplu își tot mutau golurile”, a spus Kevin Costner.

Costner avea un contract pentru a filma sezoanele cinci, șase și șapte din Yellowstone. „În februarie, după o negociere de două sau trei luni, au făcut un alt contract. Au vrut să îl refacă pe acela și în loc de sezoanele șase și șapte, era cinci A și cinci B și poate vom face șase”, a spus acesta.

„Ei au făcut contractul și au ales zilele”

Kevin Costner vrea să se reîntoarcă în serialul Yellowstone

Actorul, care a primit cea mai mare parte din vina pentru că Yellowstone s-a încheiat, s-a întrebat de ce echipa de producție „nu l-a apărat” atunci când au apărut zvonurile conform cărora nu a fost niciodată disponibil pentru a filma serialul. „Ei au făcut contractul și au ales zilele”, a spus el.

Costner susține că a renunțat chiar și la filmările pentru filmul său timp de „o lună întreagă” pentru a termina sezonul cinci B din Yellowstone. Dar, când a ajuns, nu exista „niciun scenariu” și „lucrurile au făcut implozie”. „Am plecat exact când au vrut ei, iar acest lucru mi-a îngreunat situația. Nu am lipsit nicio zi de muncă. Nu am plecat niciodată înainte de a-mi îndeplini obligațiile contractuale”, a mărturisit Costner.

Kevin vrea să se reîntoarcă în serial

Kevin Costner susține că nu a lucrat timp de 14 luni după ce producția „Yellowstone” a încetat din cauza lipsei de scenarii. Pentru a se „proteja”, actorul a început să lucreze la „Horizon” pentru a „umple golurile” și și-a schimbat în mod regulat programul atunci când serialul i-a cerut acest lucru.

În ciuda acestor lucruri, el spune că „sunt foarte deschis să mă întorc”. „Am încasat o bătaie din cauza faptului că acești tipi nu au vorbit în apărarea mea și au permis să iasă la iveală povești nebunești. Nu sunt mulțumit de asta. Dar dacă scenariul scris este acolo, voi fi și eu.”, susține vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre