Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian a angajat un pianist să-i cânte în fiecare dimineață melodii de Crăciun. „De prost gust… un azil de nebuni”

Kim Kardashian a angajat un pianist să-i cânte în fiecare dimineață melodii de Crăciun. „De prost gust… un azil de nebuni”
Fanii lui Kim Kardashian nu au fost deloc impresionați de brazii de Crăciun pe care vedeta i-a împodobit anul acesta și au avut doar replici dure. Are și un pianist...

Kim Kardashian a fost pusă din nou la zid pe Kim Kardashian. Fanii sunt de părere că decorațiile de Crăciun au fost exagerate, iar brazii nu arată așa cum s-ar fi așteptat. Ce părere au despre pianistul angajat să vină în fiecare dimineață a lunii decembrie?

Fondatoarea SKIMS a fost criticată de fani după ce și-a arătat holul plin de brazi de Crăciun pe contul de Instagram. În clipul postat, Kim se plimba pe un culoar de copaci înghețați în conacul ei din Hidden Hills, California, în valoare de 60 de milioane de dolari, în timp ce pe fundal se auzea muzică. Fanii au spus despre decor că este „urât” și o „risipă de spațiu”.

„Îmi amintește de sfârșitul spălătoriei auto”

„Există o diferență între „mai puțin este mai mult” și un azil de nebuni”, „Acest lucru este de prost gust”, „Îmi amintește de sfârșitul spălătoriei auto”, a fost comentariul internauților. Recent, vedeta a arătat și copaci similari, plasați în afara băii sale ultra-minimaliste.

Kim Kardashian și brazii de Crăciun. Sursă foto: instagram

Printre pomii împodobiți de Crăciun, se află și unul cu tematică Chanel, iar anul acesta Kim a împodobit aproape fiecare centimetru din casă. În clip, s-a văzut și un birou alb cu instalații pentru Moș Crăciun și prăjituri, dar și trei ciorapi agățați sub un televizor cu ecran plat și un panou pe care scria: „Bine ați venit la Polul Nord”.

A angajat un pianist să-i cânte în fiecare dimineață melodii de Crăciun

În timp ce vedeta își conducea mașina prin poarta din fața vilei sale, ea a arătat zeci de brazi înfășurați în lumini albe, iar pe fundal se auzea melodia „It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” a lui Michael Bublé. Pentru ca familia ei să intre în spiritul sărbătorilor, Kardashian a angajat un pianist care să cânte melodii de Crăciun în fiecare dimineață din decembrie. Artista l-a arătat fanilor și pe cântăreț și le-a oferit fanilor și o privire asupra canapelei pentru care a plătit nu mai puțin de 150.000 de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre