Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian lansează o nouă modă: bijuterii pe dinți

Kim Kardashian lansează o nouă modă: bijuterii pe dinți
Zilele acestea Kim Kardashian a prezentat cea mai recentă completare a colecției sale de  bijuterii. E  vorba de „grill”  și vă arătăm, în cele ce urmează, despre ce este vorba. Cu siguranță exemplu îi va fi urmat de fani.

În cea mai recentă postare pe Instagram, Kim Kardashian lansează o nouă modă: bijuterii pe dinți. Vedeta  de 40 de ani ne prezintă noua bijuterie dentară suprapusa pe dinții de jos.

Realizatorii neobișnuitei opere de artă, Gabby Elan Jewelry au publicat pe pagina lor câteva imagini din culisele realizării bijuteriei dentare unice pentru Kardashian, scrie Daily Mail.  Numai în ultima săptămână, vedete precum Dua Lipa și Bella Hadid și-au comandat „grill” -uri de la bijutierul, care a imigrat în SUA din Israel la vârsta de 26 de ani și care la bază este un tehnician dentar. Până de curând acesta nu a avut nici o tangență cu lumea bijutierilor.

Kim Kardashian lansează o nouă modă: bijuterii pe dinți

Chiar dacă și alți artiști și-au pus astfel de bijuterii dentare, Kim e pe cale să lanseze o adevărată modă.  Pentru că e singura care insistă să poarte modele noi și diferite, constant.

Potrivit site-ului web al lui Elan, Pharrell, Pusha T, A $ AP Rocky, Wu Tang Clan, Heidi Klum și-au achiziționat acest gen de bijuterii dentare. Prețul acestora variază de la 200 la 1.200 de dolari pe dinte.  În 2019, Kardashian a prezentat o bijuterie, care-i acoperea toți dinții de jos și care mai includea o cruciuliță mică între cei doi dinți din față.

Kim Kardashian lansează o nouă modă: bijuterii pe dinți

Ea are, de asemenea, un „grill” pentru dinții inferiori pe care are inscripționat prenumele în diamante. Kim a postat o imagine a acestei bijuterii în 2016 – cu doar câteva zile înainte de a fi victima unui jaf violent la Paris. Atunci i-au fost furate bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari. În cadrul unui interviu acordat pentru Rolling Stone din 2018, ea a spus că experiența a forțat-o să își reevalueze stilul de viață.

„Am învățat atât de multe din acesta experiență încât acum sunt o persoană diferită. Când devii mamă, te schimbi oricum. Dar cred că atunci când viața ta este în joc nimic din obiectele si experiențele materiale nu mai contează. Prioritățile mele s-au schimbat complet. Sunt o mamă mai bună din cauza asta.  Lucrurile și valorile pe care le voi insufla copiilor mei vor fi acum îndreptate în această direcție”, mărturisea Kim Kardashian.

Sursa foto: Instagram

Horia Moculescu, un mare compozitor care și-a pierdut fiul, dar și-a salvat fiica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre