Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian și fițele ei absurde! Cine urcă la bordul aeronavei sale trebuie să…

Kim Kardashian și fițele ei absurde! Cine urcă la bordul aeronavei sale trebuie să…
De când și-a luat avion de 150 de milioane de dolari, Kim Kardashian a impus un set de reguli stricte. Care sunt valabile și membrilor familiei.

Kim Kardashian e dură cât vine vorba de aeronava sa privată. Cine nu ține cont de ceea ce vrea vedeta, rămâne la sol.

Kim Kardashian a pus piciorul în prag. Cine urcă la bordul aeronavei sale trebuie să se conformeze regulilor. Vor purta „papuci Skims făcuți special”

Kim vrea să-și păstreze avionul G650ER în stare perfectă, iar asta înseamnă ca oricine urcă în aeronava ei să păstreze curățenia. Așa că bruneta a făcut un set de reguli care trebuie să țină cont nu doar prietenii, ci și membrii familiei. Kim alături de sora ei, Kendal Jenner au avut o discuție, despre pregătirile pentru Fashion Week, iar acest lucru a apărut într-un episod din noul lor reality show difuzat de Hulu, „The Kardashians”.

Kendal a vrut ca înainte de a pleca cu sora ei la prezentarea Prada de la Milano să se bronzeze puțin artificial, Kim a luat foc. „Să te bronzezi înainte de-a urca la bordul avionului meu??”, au fost cuvintele vedetei.

„Nu poți să-mi mânjești scaunele mele din cașmir cu bronzul tău artificial”

Degeaba i-a spus sora ei că va face duș așa cum scrie la carte și nu se va întâmpla nimic, Kim a fost de neînduplecat.  „Mi-ai văzut scaunele mele din cașmir? Nu poți să-mi mânjești scaunele mele din cașmir cu bronzul tău artificial. (…) Să-mi zici dacă-ți plac gustările mele, da? Pentru că am vafe și am și frigider, deci pot pune acolo ce vreau. Mă răsfăț complet!”, a mai spus Kim.

„Descălțarea!”

Cu câteva luni în urmă, Kim le-a vorbit despre aceste reguli tuturor celor ce o însoțesc în deplasare. În iunie, aceștia au rămas șocați când aceasta a replicat dur: „Descălțarea!”, explicându-le tuturor că nimeni nu se urcă încălțat în avion. În schimb, cine dorește va purta „papuci Skims făcuți special”. Avionul lui Kim, pe care l-a cumpărat anul trecut, este același model ca cel al miliardarului Jeff Bezos. Un an întreg a fost nevoie ca acesta să fie aranjat după cum și-a dorit Kim.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre