Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian, ținută spectaculoasă la aniversarea celor 44 de ani. Ivanka Trump i-a trimis un mesaj drăguț

Kim Kardashian, ținută spectaculoasă la aniversarea celor 44 de ani. Ivanka Trump i-a trimis un mesaj drăguț
De peste 20 de ani, Ivanka Trump și Kim Kardashian le-au demonstrat tuturor ce înseamnă o prietenie adevărată. Fiica lui Trump a avut un mesaj impresionant pentru Ivanka, la împlinirea celor 44 de ani.

Kim Kardashian a împlinit 44 de ani, iar prietenii au copleșit-o cu cele mai frumoase mesaje. Cuvintele Ivankăi Trump i-au adus multă bucurie.

„Ești o prietenă bună și grijulie”

„La mulți ani, Kim Kardashian! Spiritul tău incredibil, inima ta imensă, simțul umorului deosebit și dorința ta de neoprit îi inspiră pe toți cei din jurul tău. Ești o prietenă bună și grijulie”, a fost mesajul Ivankăi Trump, care a postat totodată și câteva fotografii cu ea și Kim.

Printre acestea se află și o poză de la ziua de naștere a lui Kim de anul trecut, unde au luat parte și alte prietene celebre, precum Lydia Kives, Lauren Sanchez și Laura Arrillaga-Andreessen.

„Ești cea mai uimitoare mamă, fiică, soră, mătușă și prietenă”

Un mesaj impresionant a avut pentru Kim Kardashian și mama sa, Kris Jenner, supranumită „momager”. „La mulți ani frumoasei mele Kimberly! Ești cu adevărat o lumină pentru toți cei care te întâlnesc.

Puterea și determinarea ta sunt de neegalat și modul în care lupți constant pentru cei care au nevoie de ajutorul tău și îți oferi mereu energia și dragostea tuturor celor din jurul tău. Sunt atât de mândră de tine în fiecare zi… ești cea mai uimitoare mamă, fiică, soră, mătușă și prietenă.

Ești o parte atât de mare din inima mea și prețuiesc fiecare amintire prețioasă cu tine. Îmi aduci atâta fericire și bucurie și te iubesc dincolo de orice măsură, frumoasa mea fiică. Te iubesc.”, a scris Kris Jenner pe contul de socializare.

Ce ținută a ales Kim pentru petrecere

Anul acesta, Kim Kardashian a păstrat discreția privind sărbătorirea zilei sale de naștere. Potrivit instantaneelor împărtășite de stilistul ei, fondatoarea SKIMS a optat pentru o cină acasă, alături de cei dragi.

Kim și-a bucurat fanii cu o fotografie cu tortul aniversar inedit, dar și cu ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o. E vorba de o rochie nude mulată pe piele și un body în aceeași nuanță, acesorizată cu un colier cu o cruce. Modelul este Rooney Dress de la Diesel, din colecția primăvară-vară 2024 a brandului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri