Simona Ionescu / Redactor Șef

Ivanka Trump a sărbătorit ziua de naștere a fiului său cel mare într-un mod inedit. Fotografii de colecție

Ivanka Trump a sărbătorit ziua de naștere a fiului său cel mare într-un mod inedit. Fotografii de colecție
Fiul cel mare al Ivankăi Trump, Joseph, a împlinit recent 11 ani, iar mama a ales ca ziua de naștere să fie sărbătorită într-un mod inedit.

Ivanka Trump a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei cel mare prin practicarea unuia dintre sporturile pe care le iubește cel mai mult.

Ivanka Trump a distribuit câteva fotografii și videoclipuri pe Instagram, sărbătorind ziua de naștere a lui Joseph Kushner și împărtășind unele dintre activitățile sale preferate. De asemenea, fiica lui Donald Trump a postat și câteva fotografii cu copiii săi de-a lungul anilor, dar și un mesaj.

„Nu înceta niciodată să fii tu”

„La mulți ani cu întârziere uimitorului meu Joseph. Tu ne luminezi viața cu bunătatea, compasiunea și curiozitatea ta nesfârșită.

Când construiești (sau demontezi) ceva cu motor, explorezi computerele, faci dirt biking, skateboarding sau ieși la pescuit cu cel mai bun prieten al tău, Simba, îți pui tot sufletul în ceea ce îți place. Ne inspiri la nesfârșit. Continuă să explorezi, să creezi, să visezi și nu înceta niciodată să fii tu! Noi te iubim!”, a fost mesajul mamei.

Cât de frumos s-a distrat familia

Membrii familiei au avut două zile de vis în care s-au distrat, s-au bucurat de un meci și au făcut wakeboarding în Miami. N-a lipsit nici o poză cu tortul, care anul acesta a fost realizat în forma unei șalupe.

Într-o altă imagine pe care a împărtășit-o cu fanii săi Ivanka apare alături de fiul cel mic, Theo. Cei doi sunt în apă și poartă echipamentul pentru wakeboarding. „Miercuri seara”, a fost comentariul blondei la fotografie.

„Mama a fost modelul suprem”

Ivanka Trump și familia
Ivanka Trump și familia ei frumoasă

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, sunt părinții a trei copii: Arabella Rose, Joseph Frederick și Theodore James. Fiica cea mare a fostului președinte al SUA, a vorbit cu ceva în urmă despre copiii săi, menționând-o pe regretata ei mamă, Ivana Trump, dar și pe mama ei vitregă, Melania Trump, ca modele parentale.

„Mama a fost modelul suprem. A fost întotdeauna clar pentru noi că am fost prioritatea ei”, a spus Ivanka despre femeia care i-a dat viață.

Melania Trump, „o mare inspirație” pentru Ivanka

Cât despre mama ei vitregă, Ivanka a spus că a fost „o mare inspirație”. „A făcut o treabă extraordinară protejându-l pe Barron de haosul care vine odată cu o campanie prezidențială. Melania este o mamă incredibilă”, a mai spus fiica lui Trump.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri