Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Romică Țociu și-a împlinit cel mai mare vis. A dat vestea chiar de ziua de naștere. Video

Fiul lui Romică Țociu și-a împlinit cel mai mare vis. A dat vestea chiar de ziua de naștere. Video
Îndrăgostit iremediabil de gastronomie, fiul lui Romică Țociu, Cătălin, și-a dorit ani mulți să-și împlinească un mare vis. A venit momentul mult așteptat, iar tânărul a dat vestea.

Cătălin, fiul lui Romică Țociu, e cel mai fericit din lume. Pe lângă familia extraordinară pe care o are, și-a împlinit acum și cel mai mare vis și le-a dat vestea internauților.

După ani buni în care a visat să-și deschisă propria afacere, astrele s-au aliniat și Cătălin Țociu a făcut un scurt video pe care l-a postat pe contul de socializare. Extrem de fericit, acesta le-a spus fanilor săi că în cel mai scurt timp va avea propria pizzerie.

Fiul lui Romică Țociu și-a împlinit cel mai mare vis

„Dragii mei prieteni și iubitori de pizza, am deosebita plăcere să vă anunț, astăzi, de ziua mea, ca visul meu a devenit în sfârșit realitate! Pizzeria @philipo_pizza va fi locul unde pasiunea pentru pizza se întâlnește cu cele mai proaspete și autentice ingrediente. Vă iubesc și stați cu ochii pe noi pentru marea deschidere”, a fost mesajul lui Cătălin Țociu.

Cătălin Țociu: „Sunt un copil crescut în restaurante, dormeam pe scaune”

Ambii copii ai lui Cătălin Țociu i-au moștenit pasiunile. În timp ce fiica lui, Daria, este încă studentă, Cătălin îi calcă pe urme actorului în ceea ce privește gastronomia. Cu ceva timp în urmă, el a mărturisit că părinții au avut de când se știe restaurante.

Chiar dacă nu au fost uneori cele mai reușite afaceri ale sale, Cătălin recunoaște: „sunt un copil crescut în restaurante, dormeam pe scaune”.Acum e însă optimist, pasionat și crede că îi va reuși proiectul.

Cătălin Țociu a absolvit cursuri de pizzer și „soarta a făcut să ajung la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini, unde m-am bătut cu italieni la ei acasă”. Tânărul și-a făcut familia fericită reușind să ocupe locul opt în lume cu o pizza desert. Ulterior a făcut și curs de bucătar, iar acum numără zilele până când va deveni patron de pizzerie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre