Simona Ionescu / Redactor Șef

Topul „bombelor” de la Hollywood. Cine i-a călcat pe urme celebrei Marilyn Monroe

Topul „bombelor” de la Hollywood. Cine i-a călcat pe urme celebrei Marilyn Monroe
A fi ridicată la statutul de „bombă” a showbizului sau chiar a vieții comune nu este o sarcină ușoară pentru nici o femeie. Nu este vorba doar de felul în care arăți, trebuie să fii întregul pachet perfect. Cine i-a călcat pe urme lui Marilyn Monroe.

Genele bune și frumusețea care atrage, alături de inteligență și sex-appeal, au ajutat-o pe Marilyn  Monroe să fie o adevărată „bombă”. Au fost și alte staruri care au urmat-o.

De la icoane precum Marilyn Monroe la vedete moderne precum Maya Jama, un sondaj recent a scos la iveală topul „bombelor”. Pe primul loc se situează Kylie Minogue cu 16%, urmată de Adele 11%, Rihanna 8%, Shakira 8%, Madonna 7%, Katy Perry 7%, Dua Lipa 7%. Următoarele poziții sunt ocupate de Beyonce 6%, Ariana Grande 6%, Britney Spears 5%, Selena Gomez 5%, Christina Aguilera 4% și altele 10%.

Lucruri neștiute despre Kylie Minogue

Kylie este cu cele mai mari vânzări din toate timpurile și a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume. Patru miliarde de oameni au urmărit spectacolul ei la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Sydney din 2000. Minogue este poliglotă, înregistrând melodii în spaniolă, italiană, franceză, mandarină, japoneză și germană.

Povestea pantalonilor scurți aurii

Kylie Minogue, bomba de la Hollywood!

O emblemă a modei, costumele ei de turneu au fost expuse în expoziții din întreaga lume, inclusiv la Muzeul V&A din Londra. Sunt puțini care știu că drăguții săi pantaloni scurți aurii care apar în piesa „Spinning Around” au fost achiziționați de la un magazin de vechituri și au fost o adăugare de ultim moment la videoclipul muzical.

Kylie Minogue apare în Cartea Recordurilor

Amprentele mâinilor lui Kylie Minogue sunt prezente pe Piața Celebrităților de la Wembley Arena, iar statui ale sale înfrumusețează Melbourne Docklands și Parcul Olimpic din Sydney. Deținătoare a unui record, Kylie apare în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe decenii consecutive în care o artistă din Marea Britanie a înregistrat cele mai bune cinci albume din top 5 pentru o femeie.

Kylie Minogue are un palmares bogat, care include un premiu Grammy şi trei BRIT awards. În anul 2020, ea a mărturisit că ar fi „incredibil” dacă albumul ei „Disco”, lansat atunci, ar ajunge în fruntea clasamentelor muzicale din Regatul Unit, transformând-o astfel în prima artistă solo cu albume clasate pe primul loc în topurile britanice de-a lungul a cinci decenii consecutive. Și a reușit!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre