Simona Ionescu / Redactor Șef

La mulți ani Cătălin Măruță! Eva i-a făcut un cadou inedit… care în final a ajuns tot la ea

La mulți ani Cătălin Măruță! Eva i-a făcut un cadou inedit… care în final a ajuns tot la ea
Cătălin Măruță își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prezentatorul TV a primit numeroase urări de La mulți ani, precum și câteva cadouri fabuloase.

La mulți ani Cătălin Măruță! Cătălin Măruță împlinește astăzi frumoasa vârstă de 43 de ani. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele sociale, ținându-și fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui. Călcându-i pe urme, la fel face și fiica sa Eva. Micuța i-a făcut tatălui ei un cadou inedit, cu ocazia zilei de naștere.

Eva Măruță i-a oferit lui Cătălin Măruță un cadou hand-made

Eva Măruță a pregătit un cadou cu totul și cu totul special pentru tatăl ei. Cu ocazia zilei lui de naștere, micuța i-a dăruit lui Cătălin Măruță o bărcuță origami. 

A făcut-o din hârtie portocalie, să fie în ton cu festivitățile, după care a umplut-o cu bomboane de ciocolată. Dar pentru a-i dovedi că ea este cel mai dulce lucru din viața lui, Eva a mâncat „cadoul”. 

La mulți ani Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a primit numeroase urări de la mulți ani, printre care cea mai importantă fiind de la iubita sa soție. Andra și-a mărturisit dragostea public, fanii fiind măguliți de iubirea dintre cei doi.

„La mulți ani, iubitul meu! Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!, a scris Andra pe rețelele sociale.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați
Sursa foto: Facebook

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Ei  au aniversat 12 ani de căsnicie, în vara anului 2020. Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, au o relație solidă și totul pare să meargă ca pe roate în relația lor.

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!’ la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie, a spus Andra, cu ocazia aniversării.

Sursă foto: Instagram, impact.ro

Joan Collins își vinde super apartamentul din Manhattan. De ce are nevoie de bani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre