Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, primele imagini despre noul cuplu. „Nebunie în doi”

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, primele imagini despre noul cuplu. „Nebunie în doi”
Primele instantanee au fost surprinse și au ajuns în public, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Lady Gaga și  Joaquin Phoenix  și-au sărbătorit dragostea unul pentru celălalt de Ziua Îndrăgostiților. Primele imagini au ajuns pe rețelele sociale. Însă nu este ceea ce ați putea crede la prima vedere. Afecțiunea lor a fost afișată doar pentru a promova noul film în care apar împreună: JokerFolie à Deux .

Au apărut primele imagini împreună cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix (Sursa foto: Instagram)

La trei ani după ce a  avut rolul principal în House of Gucci, filmului lui Ridley Scott, Lady Gaga va apărea din nou pe marile ecrane în Joker: Folie ‘a Deux (Joker: Nebunie în doi), în regia lui Todd Phillips. Acesta a și postat primele imagini cu protagoniștii lungmetrajului, pe contul său de Instagram. În imagini Phoenix apare ca Arthur Fleck, mai bine cunoscut sub numele de infamul Joker, și Gaga e partenera sa criminală, Dr. Harleen Quinzel, alias Harley Quinn

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, primele imagini împreună

În instantanee, Joaquin Phoenix și Lady Gaga par literalmente suflete pereche, purtând costumele și machiajul lor, scrie TMZ.com. Fotografiile le arată pe cele două vedete stând față în față și nas în nas, precum și dansând încet pe un acoperiș, timp în care Joaquin Phoenix o cuprinde pe Lady Gaga cu brațul în jurul gâtului lui.

Sub fotografii, Phillips a scris în legendă data la care filmul mult așteptat va fi lansat: „Sperând că ziua ta este plină de dragoste. 10.4.24.  4 octombrie este data programată pentru lansarea filmului. Pe de altă parte, detalii despre viitorul film au fost ținute secrete.

Filmul în care joacă Lady Gaga și Joaquin Phoenix se va lansa în octombrie (Sursa foto: Instagram)

Joker: Folie ‘a Deux este continuarea filmului original Joker, din 2019, un thriller psihologic american, bazat pe personajul cu același nume creat la DC Comics, avându-i în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro.

Se așteaptă încasări gigant

Joker (2019) a fost primul film cu rating R (n.r. – restricted) cu încasări de peste 1 miliard de dolari. Joaquin Phoenix este cel de-al doilea actor recompensat cu un premiul Oscar pentru rolul Joker, călcând pe urmele lui Heath Ledger, care a câştigat un Oscar postum pentru „cel mai bun actor în rol secundar” datorită interpretării sale din „The Dark Knight” (2008). Lady Gaga este și ea laureată cu Oscar, pentru cea mai bună actriță ( și de 3 ori pentru cea mai bună melodie).  Având în vedere succesul primului film Joker, de la actualul se așteaptă, de asemenea, încasări gigant.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre