Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de iubire cu pizza la pachet

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de iubire cu pizza la pachet
Chiar dacă au fost puțin despărțiți, Lady Gaga și Michael Polansky au dovedit că iubirea e puternică. Au făcut patru ani și au sărbătorit cu pizza... la pachet.

Lady Gaga și iubitul ei, Michael Polansky, păreau să se simtă foarte bine în prima zi din 2024 și cu poftă de pizza.

Ajunul Anului Nou a marcat aniversarea oficială de patru ani de iubire a artistei Lady Gaga și iubitul său, Michael Polansky. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată sărutându-se în anul 2020 în Las Vegas. Lady Gaga și bărbatul sunt din nou în relații bune, după ce la începutul lui 2023 s-au despărțit. Au reușit însă în vară să se împace și de atunci se pare că n-au mai fost probleme.

Lady Gaga și iubitul, la patru ani de relație. Sursă foto: Daily mail

Bărbatul a ținut în mână o cutie cu pizza

Blonda în vârstă de 37 de ani și Polansky se fost fotografiați în Malibu, într-o după amiază înnorată. Cântăreața purta o jachetă din piele maro peste jambiere negre și cizme ascuțite până la genunchi. Lady Gaga și-a prins părul într-un coc, cu un machiaj de zi și ochelari de soare întunecați și și-a asortat ținuta cu o geantă Bottega Venetta neagră.

Polansky pentru o geacă în combinație de portocaliu, alb și verde, pantaloni de culoare verde militar și adidași negri DC. Directorul executiv al Parker Group avea asupra sa o cutie de pizza roz de la Uber Eats și o băutură cu pai.

Lady Gaga și iubitul au sărbătorit patru ani de relație cu pizza

Ultima dată au fost văzuți împreună în noiembrie

Cei doi păreau liniștiți, dar nu afectuoși, dat fiind faptul că mâinile bărbatului erau ocupate cu pizza și traversau parcarea spre mașină. Ultima dată au fost văzuți împreună în noiembrie. În acel moment, Lady Gaga a purtat o haină de blană neagră, somptuoasă, cu părul strâns, de asemenea, într-un coc elegant.

Gaga a purtat, de asemenea, o rochie neagră și cercei opulenți de aur, în timp ce a ieșit din restaurant cu un obiect sub braț. Iubitul a purtat o ținută casual, costum negru, pantaloni și ochelari și s-a salutat cu un angajat în afara restaurantului. Lady Gaga și bărbatul au început o idilă în jurul Revelionului 2019, dar și-au oficializat relația la începutul lui 2020.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre