Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga va juca într-un nou film. Alături de ce actori celebri se va afla pe platou

Lady Gaga va juca într-un nou film. Alături de ce actori celebri se va afla pe platou
Lady Gaga se va întoarce în fața camerelor în primăvară, când începe filmarea următorului ei film, Gucci.

Cântăreața și actrița, în vârstă de 34 de ani, va juca rolul asasinului Patrizia Reggiani atunci când filmările încep în martie în Italia. Vedeta a fost nominalizată anterior la Premiul Academiei pentru interpretarea sa principală din 2018 în filmul A Star Is Born.

Rolul lui Gaga ca Reggiani va fi o abatere dramatică de la rolul ei de aspirant cântăreț-compozitor care a fost smuls din obscuritate. Reggiani a fost cunoscută inițial ca socialistă după ce s-a căsătorit cu Maurizio Gucci, care a devenit șeful mărcii Gucci după moartea unchiului său Rodolfo Gucci în 1983.

În 1985, și-a lăsat soția Patrizia singură, motivând că merge într-o călătorie de afaceri, dar nu s-a mai întors niciodată după ce a început o relație cu o femeie mai tânără. Cuplul și-a finalizat divorțul în 1991, dar în 1995 Patrizia Reggiani a plătit un asasin pentru a-l ucide pe Maurizio chiar în afara biroului său.

Ea a fost condamnată pentru crimă în 1998 și a fost eliberată în 2016, după ce i s-a redus pedeapsa de 26 de ani pentru comportament bun.

Alături de Gaga, în Gucci vor apărea Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino.

Scott a fost ocupat cu diverse proiecte de film, deoarece a finalizat producția principală a thrillerului său istoric The Last Duel, în care joacă Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer și Ben Affleck. Affleck și Damon aveau să joace inițial rolurile principale, deși vedeta Armageddon a fost distribuită într-un rol secundar mai mic din cauza altor angajamente de film.

Mai ceva ca Andreea Marin! Nepoata unor mari artiști vine la TVR ca să ne servească zilnic o surpriză

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre