Simona Ionescu / Redactor Șef

Larisa Iordache a încheiat cel mai important capitol din viață. Mesajul sportivei i-a tulburat pe toți

Larisa Iordache a încheiat cel mai important capitol din viață. Mesajul sportivei i-a tulburat pe toți
Nu s-a gândit niciodată că se poate ajunge în această situație, dar problemele de sănătate au făcut-o să ia decizia. Ce se întâmplă cu Larisa Iordache.

Cea mai mare gimnastă a României, Larisa Iordache a fost obligată să spună stop carierei. Ce va urma cu sportiva.

Larisa Iordache a încheiat cel mai important capitol din viață. Mesajul sportivei i-a tulburat pe toți

La 25 de ani, Larisa Iordache și-a luat adio de la gimnastică. În urma unor grave accidentări, ea a suferit o intervenție chirurgicală și a fost obligată să renunțe la ce a iubit cel mai mult până acum. Nu demult, Larisa a trecut prin cel mare șoc, după ce și-a pierdut mama.

A reușit însă să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo și și-a dorit enorm să dedice medalia celei mai dragi ființe, dar la finalul exercițiului pentru calificările probei de bârnă a avut un accident la glezna stângă. A fost un alt moment greu pentru sportivă, care a încercat din răsputeri să se refacă. Din păcate, entorsa metatarsiană s-a agravat, a ajuns la un spital din Viena și a fost operată. Pentru a șaptea oară.

„A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng”

”Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.).

Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, a povestit atunci Larisa Iordache. Drumul Larisei în gimnastică s-a oprit aici și vrea să devină antrenoare, alături de cei care au sprijinit-o enorm în ultimii ani, îndrumătorii ei, soții Lăcrămioara și Cristi Moldovan.

Larisa și-a depus actele la Ministerul Sportului pentru a obține renta viageră ca urmare a performanțelor depuse în sportul românesc.

„Mă simt împăcată și mulțumită cu alegrea pe care am făcut-o!”

„Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, alegerea de a fii cel mai bun pentru tine și în sufletul tău. Asta am învățat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică. Azi închei acest capitol frumos din viața mea. Mă simt împăcată și mulțumită cu alegerea pe care am făcut-o!

Este timpul pentru o viață normală și un pic mai liniștită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap și tot ce am trăit până acum într-un sertar micuț acolo în inima și mintea mea. Aș vrea să spun multe, însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare.

Vreau să știți că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmariți cu drag, îmi scrieti și îmi transmiteți gânduri pozitive. Și vreau să mulțumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar odată în acești 20 de ani de când am început gimnastica! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toata lumea”, a fost mesajul postat de Larisa pe contul său de socializare.

Sursă foto: facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre