Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi, ultimele detalii despre sarcină. Ce surpriză pregătește actrița

Laura Cosoi, ultimele detalii despre sarcină. Ce surpriză pregătește actrița
La 40 de ani, Laura Cosoi e o femeie împlinită. Are o carieră minunată, o familie splendidă și se pregătește să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil.

Laura Cosoi numără zilele până când se va naște și al treilea copil, tot o fetiță, care e așteptată cu sufletul la gură.

Laura Cosoi, ultimele detalii despre sarcină. Ce surpriză pregătește actrița

Laura Cosoi va fi în scurt timp mămică de trei fetițe. Frumoasa actriță a făcut toate pregătirile necesare și a anunțat că la naștere va asista și soțul ei, Cosmin Curticăpean. „Am pregătit deja totul, kit-ul cu celulele stem și bagajul pentru maternitate e gata. Am vreo doua scutece, două costumașe pentru cea mică.

Mă simt foarte bine, chiar dacă au trecut cele nouă luni! Acum să vedem când anume decide bebelușa să vină pe lume! Eu aștept! Am fost extraordinar de emoționată atunci când am adus-o pe lume pe Rita, cu Cosmin alături, și nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Vera, pe acordurile imnului ”Ave, Maria!”, în zi de mare sărbătoare”, a declarat Laura Cosoi pentru Click.

Vrea să nască natural al treilea copil

În 2020, vedeta a devenit mămică pentru a doua oară, când a văzut lumina zilei Vera. Primele două nașteri nu au fost deloc ușoare, dar acest lucru nu a speriat-o pe blondă, care vrea să nască natural. ”Am avut două nașteri grele, dar frumoase și, în pragul celei de-a treia, îmi simt iar sufletul coplețit de emoțiile întâlnirii cu bebelușul, pe care 9 luni l-am ținut atât de aproape de inima mea.

Într-un fel sunt nerăbdătoare și sper ca, la minunatul ”dans în doi” care e nașterea, să fac echipă bună cu micuța surioară a Ritei și a Verei. Cosmin va asista la naștere! El este curajos! Are voie în sala de nașteri, pentru că nasc la o clinică particulară și a trecut și pericolul Covid acum… Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme”, s-a destăinuit actrița.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre