Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Giurcanu are planuri cu fiul Andreei Esca? Declarațiile sunt cu adevărat șocante

Laura Giurcanu are planuri cu fiul Andreei Esca? Declarațiile sunt cu adevărat șocante
La doar câteva luni de când s-a întors din „America Express”, Laura Giurcanu a fost văzută sărutându-se cu fiul Andreei Esca. Acum, tânăra vine cu alte declarații.

Chiar dacă n-a comentat nimic despre sărutul cu fiul Andreei Esca, Laura Giurcanu are planuri mari de viitor.

Vrea să fie mamă

În vârstă de 26 de ani, concurenta de la America Express a mărturisit recent în cadrul unui podcast că se gândește din ce în ce au mai mult pentru postura în care va deveni mamă. „Mă gândeam că e departe de mine să am un copil. Asta cu căsătoritul încă o dezbat eu cu mine, dar un copil vreau. Nu mă atrage deloc ideea de nuntă. Cred că m-aș căsători ca idee, dar nu cu nuntă. M-aș căsători cu zece oameni, dar nu cu darul, cu porumbelul, cu sarmau”, a declarat Laura Giurcanu, în podcastul ZUnivers Podcast.

A fost înșelată de logodnic

Dacă pe plan profesional Laura o duce bine, nu la fel se întâmplă și cu viața personală. Ea și-a dorit mult să ajungă în fața altarului, dar a aflat că iubitul o înșeală. Ea le-a povestit atunci fanilor care e motivul pentru care a decis să meargă drumuri diferite. „Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi.

Laura Giurcanu vrea să fie mamă

„A fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public”

Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată”, mărturisea Laura Giurcanu la momentul respectiv, pe Instagram.

Nu  a dus niciodată lipsă de admiratori

Femeie frumoasă și cu vin-ncoa, Laura Giurcanu a avut relații cu bărbați cunoscuți din România. E vorba de fotbalistul Alex Târnovan, alături de care a stat puțin timp. BRomania se spune că a fost un alt domn care a reușit să intre în grațiile Laurei. De altfel, influencerița a apărut și într-unul dintre clipurile produse de Matei Dima. Au existat zvonuri în presă potrivit cărora Laura ar fi avut scurte relației cu liderul trupei Noaptea târziu, Cuza, dar și cu Dani Oțil. Se crede, de asemenea, că ar fi vrut să o cucerească Bogdan Stelea și Ilie Dumitrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre