Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf a pus Poliția în mișcare. Unde-i barca? A făcut și un anunț în premieră

Laurențiu Reghecampf a pus Poliția în mișcare. Unde-i barca? A făcut și un anunț în premieră
Laurențiu  Reghecampf a luat foc după ce a constatat că i-au dispărut niște bunuri aflate la Snagov, unde a locuit alături de Anamaria Prodan. Antrenorul a făcut și un anunț în premieră.

Laurențiu Reghecampf nu se lasă. A ajuns la Poliție să facă o nouă plângere și a făcut și un anunț în premieră.

Fostul soț al Anamariei Prodan a luat foc în momentul în care a constatat că în curtea vilei din Snagov unde a locuit alături de Anamaria Prodan nu mai sunt două bunuri care pretinde că sunt ale lui. E vorba de un Ferrari și o barcă, ambele în valoare de 400.000 de euro.

Antrenorul a mers imediat la Poliția din Snagov unde a făcut o plângere, în care a precizat că persoane necunoscute i-au furat barca și mașina. Furtul ar fi avut loc în urmă cu câteva luni.

În prezent, în vila din Snagov locuiește Anamaria Prodan alături de iubitul său, Ronald Gavril. Divorțul dintre impresară și antrenor nu s-a terminat, iar partajul întârzie.

„Nu mă interesează cu cine locuiește în casa noastră”

Incredibil. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au sunat la 112
Reghe și Anamaria, în cele mai bune momente

Laurențiu Reghecampf a declarat pentru o publicație din România că „bunurile la care mă refer nu sunt comune, ci îmi aparțin în totalitate sau parțial, ca asociat cu 50% în firma pe care am deținut-o împreună”. De asemenea, antrenorul a punctat faptul că nu e interesat „cu cine locuiește în casa noastră, dacă este alt bărbat, ori dacă acesta beneficiează de bunurile respective”.

Reghecampf susține că vrea să se asigure că bunurile nu au fost înstrăinate „așa cum am descoperit că una dintre mașini ar fi fost trecută de pe firmă pe persoană fizică, fără nicio hotărâre AGA”. Pe de altă parte, fostul partener de viață al Anamariei Prodan a făcut și un „anunț în premieră. Am hotărât să-l acționez în judecată și pe avocatul doamnei, Oleg Burlacu, pentru prejudicierea imaginii. Acesta a afirmat că aș fi fost urmărit penal, în condițiile în care aceste date sunt totalmente false. Nu mai tolerez lipsa de bun simț, de respect!”.

Prodanca spune că mașina și iahtul au fost mutate

Anamaria Prodan, Reghe și superbul Ferrari

Pe de altă parte, Anamaria Prodan, care trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții, susține că barca și mașina de lux sunt bunuri comune. Pentru că partajul încă nu a fost făcut, acestea au fost puse la adăpost. Bunurile nu au fost vândute, ci mutate. Ferrari a fost un cadou pe care Anamaria Prodan i l-a făcut lui Reghe de ziua lui, dar după ce acesta a călcat pe bec cu mai multe femei, e posibil ca aceasta să-i fi luat mașina înapoi. În urma unei anchete deschisă de Poliție, se va afla adevărul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre