Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf joacă tare. Vrea să-i dea lovitura finală Anamariei Prodan

Reghecampf joacă tare. Vrea să-i dea lovitura finală Anamariei Prodan
După ce Anamaria Prodan a citat-o ca martor pe Corina Caciuc în procesul de divorț, Reghecampf vrea să folosească o strategie asemănătoare.

Reghecampf și Anamaria Prodan continuă lupta. Antrenorul vrea un martor „special” în procesul de divorț.

Reghecampf vrea să-l cheme ca martor în procesul de divorț cu Anamaria Prodan pe Dan Alexa, urmând ca acesta să spună ce relație a avut cu adevărat cu impresara. Până în acest moment, avocatul afaceristei, Oleg Burlacu, a spus că nu e menționat în proces, punctând faptul că „informația sau o eventuală dorință a domnului Reghecampf de a-l aduce martor pe domnul Alexa este imposibilă”.

„O speculație ieftină”

Mai mult, avocatul consideră că „este o speculație ieftină posibilitatea de a ajunge domnul Dan Alexa martor în acest proces”. În plus, apărătorul Anamariei Prodan susține că „nu ar avea utilitate un astfel de martor, întrucât în această fază a procesului se urmărește dovedirea culpei exclusive a domnului Reghecampf în destrămarea familiei Reghecampf – Prodan și nu fostele transferuri la echipele unde antrenorul a evoluat”.

„Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Nu am timp să comentez prostiile astea”

Momentul când Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa

La rândul său, Anamaria Prodan a avut o primă reacție. Afacerista susține că ni are timp să comenteze „prostiile astea” pentru că e ocupată până peste cap. „Despre ce este vorba acum? De Reghiță? Nu ne interesează subiectul. Nu am auzit de el. Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Am atâta treabă încât nu-mi văd capul! Organizez alături de iubitul meu Ronald Gavril cea mai puternică gală de box din România, la Craiova pe 17 mai, la Sala Polivalentă. Iubitul meu luptă pentru centura mondială WBC Latino”, a spus aceasta, fericită.

„Nu am timp decât să fac performanță”

Anamaria Prodan s-a detașat total de Reghecampf și a lăsat totul în seama apărătorului său, ocupându-se în acest moment de „fotbal, de box și de copiii mei, alături de Ronald. Iubitul meu este campion și tot mapamondul știe de el, vă dați seama că nu ne coborâm să intrăm din nou în această mocirlă din care abia am reușit să ieșim”. Ea a mărturisit că „nu am timp decât să fac performanță” și să facă „istorie” alături de iubitul Ronald. Restul… „Dumnezeu cu mila”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre