Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf, marele absent de la aniversarea fiului. Bebeto îi aplică o lovitură sub centură

Laurențiu Reghecampf, marele absent de la aniversarea fiului. Bebeto îi aplică o lovitură sub centură
Ambii copii ai lui Laurențiu Reghecampf din relațiile anterioare, Luca și Bebeto, au avut evenimente importante în weekend. Luca s-a însurat cu Asiana Peng, iar Laurențiu Reghecampf Junior și-a sărbătorit ziua de naștere. După ce Reghe a fost marele absent de la ziua sa, Bebeto i-a transmis un mesaj dur.

De când s-a despărțit de Anamaria Prodan, Reghe a fost acuzat constant că nu se mai interesează de fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior. În timp ce părinții își pasează acuzații și sunt în conflict deschis, un lucru este sigur: Bebeto nici nu vrea să audă de tatăl său. Mai ales după ce acesta nu a venit la ziua lui de naștere din weekend. 

În urmă cu aproape două luni, Reghe vorbea într-un podcast de relația dintre el și Bebeto. Antrenorul spunea că, deși relația cu fiul său „nu este încă 100% ok”, este convins că aceasta se va regla rapid. 

Fiul antrenorului își contrazice tatăl 

„Cu Bebe relația nu este încă 100% ok, dar, cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine, deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea, la un moment dat, o discuție amândoi, fără să fie controlat de nimeni”, spunea Reghecampf recent. 

Reghe spune că relația cu Bebeto nu este încă „100% ok”. Bebeto este însă de altă părere

La polul opus, Bebeto pare că este de cu totul altă părere. Tânărul, care a împlinit 16 ani pe 31 August, nici nu vrea să audă de tatăl său, mai ales acum că a crescut și a văzut prin ce suferință a trecut mama lui. 

Bebeto, petrecere la Snagov de ziua lui 

În weekend Bebeto și-a serbat ziua de naștere la Snagov, alături de mama sa, dar și de prieteni și colegi. Tinerii s-au distrat cu ambarcațiunile pe lac, iar adulții au făcut grătar pe ponton. Marele absent a fost Reghecampf însă. Antrenorul a postat pe Instagram o poză cu Luca și Bebeto mai veche, în care i-a felicitat la comun: pe Luca pentru căsătoria cu Asiana, iar pe Bebeto pentru ziua de naștere”. 

 

Bebeto spune însă că tatăl său nici măcar nu l-a sunat, dar să mai și vină la ziua lui. Tânărul pare că nu iartă lipsa de iubire resimțită în ultimii ani, căci i-a aplicat o lovitură sub centură lui Reghe, pe care acesta nu o va uita curând. 

„El nu poate mai mult de ceea ce îl vedeți azi”

„Habar nu am. De 3 ani nu a mai apărut. Apare doar la tv și minte că mă caută. Nici nu știu cum mai arată, dar nu este problemă. Mama și surorile mele fac cât miliarde de Laurențiu Reghecampf. 

Vedeți exact cine suntem noi astăzi și cât  de mândrii suntem de ce realizăm toți, și eu și surorile mele și mai ales mama, și unde este el”, a declarat Laurențiu Reghecampf Junior pentru o publicație. 

Bebeto nu pare că își va ierta tatăl prea curând

Mai mult decât atât, Bebeto pare să fie total dezamăgit de tatăl său.  Iar dacă Reghe spune că relația cu fiul său va fi ok în timp, tânărul pare să spună exact contrariul. 

„Din cauza aceasta nu m-am supărat pe el, pentru că el nu poate mai mult de ceea ce îl vedeți azi “, i-a transmis Bebeto tatălui său, prin sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre