Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf s-a făcut de râs cu ferma. Cine l-a dat de gol și cine o păzește

Laurențiu Reghecampf s-a făcut de râs cu ferma. Cine l-a dat de gol și cine o păzește
Invitat în podcastul Fiță cu Adiță, Laurențiu Reghecampf a povestit mândru despre ferma sa de produse bio. Se pare că situația e cu totul alta.

Ferma și abatorul de lângă București ale lui Laurențiu Reghecampf au intrat pe linie moartă. Se pare că antrenorul are alte priorități acum.

Laurențiu Reghecampf s-a făcut de râs cu ferma. Cine l-a dat de gol și cine o păzește

Reghe și-a făcut fermă după ce ajunsese să se îngrașe foarte mult, iar medicii i-au recomandat să aibă mare grijă de sănătate.

”Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator.”, a povestit Reghecampf la ”Fiță cu Adiță”.

„Noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ceea ce ne dorim”

Fosta soție, Anamaria Prodan susține însă contrariul. Afacerista a mărturisit că „ferma” mai are mult până când să merită această denumire. Potrivit sportbull.ro, aparatele pentru abator cumpărate cu bani europeni ar sta acum într-un depozit. Se pare că ferma ar fi păzită chiar de mama antrenorului, pentru ca fosta soție să nu îndrăznească să meargă în vizită. De asemenea, Anamaria spune că a vrut să-i facă un brand lui Reghecampf ca să vândă produsele bio.

“Nu avem acces eu și copiii de 2 ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ceea ce ne dorim. Probabil ca la final de proces avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut.

„Se poate merge la fermă, să o vedeți, mergeți. Este ceva de… Zâmbesc când citesc”

Dar când citesc aceste știri, realizez frustrarea cu “ferme mari“, “ cu milioane multe “ … Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani, cu stare, se prostesc peste noapte și se cred milionari. Iar când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă, să o vedeți, mergeți. Este ceva de… Zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand, să vândă produse de carne … Vai și amar! Să-i dea Dumnezeu sănătate, să facă ceva pe viitor poate, totuși, fără minciună“, a spus cu ceva timp în urmă Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre