Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, de mână ca doi adolescenți. Antrenorul se laudă cu ea peste tot. Fotografii inedite

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, de mână ca doi adolescenți. Antrenorul se laudă cu ea peste tot. Fotografii inedite
Nu i-a păsat niciodată de gura lumii, iar de când a devenit mama copilului lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc pare din ce în ce mai stăpână pe ea.

A născut doar de câteva zile, dar a ieșit la plimbare cu iubitul. Unde au fost văzuți Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, de mână ca doi adolescenți. Antrenorul se laudă cu ea peste tot. Fotografii inedite

Chiar dacă e în divorț cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf se distrează cât poate. Recent, el și-a luat iubita și au apărut pentru prima dată în lume în calitate de iubiți. Cei doi au fost la Gala Kultho, unde toată lumea a rămas surprinsă atunci când i-a văzut împreună. Cei doi s-au comportat ca doi adolescenți care abia au descoperit dragostea adevărată și au stat doar ochi în ochi.

„Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul”

Nu cu mult timp în urmă, antrenorul Craiovei a vorbit despre incredibila compatibilitate care se află între el și Corina. Chiar dacă între ei e o diferență considerabilă de ani, acesta spune că nu e deloc deranjat pentru că o iubește. În plus, nu trecutul iubitei sale e important pentru el, ci doar ceea ce vor face împreună de acum încolo.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. (…) Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte”, a spus acesta.

Anamaria Prodan, vedetă în Marea Britanie

La rândul său, Anamaria Prodan se află pe cai mari. Publicația Daily Star din Marea Britanie a făcut un articol amplu despre afaceristă, numind-o „Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane)”, unde se pot găsi detalii despre viața fostei soții a lui Reghecampf.

Jurnaliștii au vorbit și despre pictorialul din Playboy pe care vedeta l-a făcut în 2008. De altfel, blonda a mărturisit cu ceva timp în urmă că nu ar deranja-o dacă fetele ei ar dori să-i calce pe urme. „Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor”, e de părere Anamaria.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre