Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurette se mărită. Ce relație are cu viitorii socri

Laurette se mărită. Ce relație are cu viitorii socri
Laurette se mărită. Mulatra a făcut marele anunț și a povestit și care este relația ei cu părinții viitorului soț, senegalezul Magaye Gueye.

Laurette se mărită, e vestea momentului. Senegalezul Magaye Gueye de la Dinamo și Laurette sunt împreună de câteva luni, dar iubirea este mare. Cei doi se cunoșteau de ceva timp, dar s-au îndrăgostit în urmă cu aproximativ 4 luni. Recent au apărut pe internet niște imagini cu cei doi îndrăgostiți, în timp ce își făceau de cap într-o piscină, la Poiana Brașov.

Potrivit spuselor divei, marea întrebare a venit în timp ce cei doi erau la masa la restaurant în Poiană. Bruneta a spus ”da”, deși la început totul părea o joacă și cererea a fost ușor atipică. Însă dragostea nu ține cont de aceste detalii. ”Important este ca suntem sunt tineri și frumoși, iar gusturile coincid intru totul. Avem foarte multe lucruri împreună, ne înțelegem foarte bine. În Poiana Brașov a avut loc cererea în căsătorie. Eram în vacanță. Eram la masă și după a fost mai mult o joacă, dar ideea este că cererea în căsătorie s-a întâmplat”, a declarat Laurette la Antena Stars. 

Laurette se mărită. Cum se înțelege cu familia lui Gueye

Laurette se mărită
Sursa foto: Facebook

Bruneta a mai povestit și care este relația cu viitorii ei socri. Se pare că diva se înțelege bine cu aceștia, ba chiar e mândră că va fi parte dintr-o familie de africani. ”Este o relație frumoasă cu toată lumea și mă bucur că sunt într-o familie de africani”, a spus bruneta. 

De asemenea, aceasta a menționat că vorbește zilnic la telefon cu familia iubitului ei. ”Îi cunosc familia. Vorbim la telefon. Noi ne cunoaștem înainte să joace la Dinamo. Am ținut legătura o perioadă, după care relația s-a răcit, iar atunci când a venit la București, am început să ieșim împreună. Este adevărat că a stat și la mine o perioadă și relația noastră a început ca a doi copii nebuni. O relație de prietenie. Nu ne gândeam că mă va cere în căsătorie”, a încheiat Laurette. 

Laurette Atindehou s-a născut în România dintr-o mamă româncă și un tată african, iar conform presei, aceasta s-ar fi iubit în trecut și cu miliardarul Ion Țiriac. Fotomodelul are și o fetiță în vârstă de 10 ani dintr-o relație anterioară. Cererea în căsătorie se pare că ar fi avut loc în urmă cu două luni și jumătate. 

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre