Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Flick Domnul Rimă  și unicorni. Să vedeți cum a fost la nuntă

Legătura neștiută dintre Flick Domnul Rimă  și unicorni. Să vedeți cum a fost la nuntă
„Domnul Rimă” nu a putut aștepta prea mult să își pună cu adevărat pirostriile. El s-a căsătorit religios, duminică, iar azi a făcut anunțul. După căsătoria „civilă” oficiată pe o plajă din Grecia, acum, celebrul om de radio a îmbrăcat fracul de mire.

Andrei Sebastian Filcea a uimit pe toată lumea cu cererea în căsătorie și căsătoria de poveste din Grecia cu Denisa Hodișan, o domnișoară pe care a cunoscut-o cu numai patru luni înaintea evenimentului spontan din ultimele zile din august.

El și Denisa Hodișan și-au unit destinele pe malul mării, în Creta. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul radio, pe rețelele de socializare. Cu rimă, cum altfel: „De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”. Nașii tinerilor căsătoriți au fost Daniel Buzdugan și soția acestuia.

Declarații de amor în rime

Flick bifează acum încă un eveniment important din viața lui amoroasă. El și proaspăta lui soție, Denisa Hodișan, s-au căsătorit religios. După marele eveniment, cei doi miri au postat și primele imagini pe internet. A urmat o nouă repriză de rime. „Și ți-am promis la marea albastră /Că o să fiu al tău mereu. Și am dus ieri povestea noastră / Să ne-o sfințească Dumnezeu!”, a scris Flick în dreptul fotografiei din fața altarului, publicată pe contul lui de Instagram. Replica soției nu s-a lăsat mult așteptată.

„Cuvintele nu pot descrie ce am simtit. @flick_domnulrima ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin. Te iubesc! dinainte să te cunosc, Te iubesc! acum și pentru totdeauna. 11.10.2020”, a scris și Denisa Hodișan în dreptul altei fotografii cu ei doi mire și mireasă postate pe pagina ei de socializare. Ea recunoaște că a găsit bărbatul perfect. Iar asta are legătură directă cu unicornii.

Care e legătura între Flick și unicorni?

„Psihologii susțin că fetele cărora le plac unicornii sunt „în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare „iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu „cauți” (aștepți) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl „găsești”.

Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Sunt super nerăbdătoare și entuziasmată”, a scris proaspăta mireasă cu puțin timp înaintea evenimentului de duminică.

Dolce & Gabbana în Grecia, Moet în România

Pentru căsătoria din Grecia Denisa Hodișan a îmbrăcat o rochie de culoare albă și a purtat coroniță, având un buchet din  trandafiri albi. Flick a îmbrăcat o cămașă albă, pantaloni negri și pantofi sport.

Piesele de rezistență ale ținutelor lor au foist însă sneakers-ii Dolce & Gabbana, din ediția limitată pentru „regi și regine”.

Pentru nunta românească, mirii au avut un meniu cu sushi și multă șampanie Moet. Petrecerea de nuntă a avut loc la Hotel Ambasador din Oradea, iar la final, invitații au primit cadou din partea fericitului cuplu câte o sticlă de Moet Imperial.

Sursa foto: Instagram

El e cel mai bogat artist român în viață. A vândut în pandemie de peste 26 de milioane de euro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre