Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Horia Moculescu și celebra actriță Raquel Welch. Fosta soție a maestrului povestește

Legătura neștiută dintre Horia Moculescu și celebra actriță Raquel Welch. Fosta soție a maestrului povestește
Decesul celebrei actrițe Raquel Welch a tulburat-o foarte mult pe fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. Motivul nu l-a cunoscut nimeni până în acest moment.

Marianei Moculescu i-ar surâde ideea ca fostul soț să se reîndrăgostească de ea. În acest sens, a pus și ceva la cale.

Sunt puțini cei care știu, dar unul dintre motivele pentru care Horia Moculescu s-a îndrăgostit de Mariana a fost asemănarea dintre aceasta și regretata Raquel Welch. Fosta soție a compozitorului a povestit recent cum s-a întâmplat, menționând și faptul că și-a cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care a avut-o celebră divă. Are și un motiv: ar vrea ca fostul soț să se reîndrăgostească de ea.

„Am făcut comandă la o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița și ieri mi-a venit coletul”

Raquel Welch are o conotație deosebită în viața mea, pentru că fostul meu soț m-a asemuit cu ea. Atunci când m-a cunoscut pentru prima oară, a spus că semăn extraordinar de mult cu Raquel Welch. Chiar și fostei sale soții, cu care era în acea perioadă, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană (…)

Am făcut comandă la o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița și ieri mi-a venit coletul. Voi face în curând fotografii și video cu această perucă. Sper să iasă ceva inedit, ceva interesant și să fiu frumușică. (…) Horia se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască. Oricărui om îi face bine la tensiune, la puls. Primăvara ne îndrăgostim mereu”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu încă se mai gândește la maestru

Deși o perioadă nu au fost în relații bune, în ultima perioadă situația s-a schimbat radical între Mariana și Horia Moculescu. În plus, bruneta spune că totdeauna când a avut nevoie, el i-a întins o mână de ajutor. „Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul.

Este foarte gentleman cu mine Horia. Este foarte domn și este un bărbat care… mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă”, a afirmat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre