Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble a dat nas în nas cu rechinul. Povestea e fabuloasă. Exclusiv

Lidia Buble a dat nas în nas cu rechinul. Povestea e fabuloasă. Exclusiv
Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, Lidia Buble a făcut dezvăluiri numeroase. Cea cu rechinii din Maldive a stârnit amuzamentul tuturor.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion, Lidia Buble a acceptat invitația lui Horia Brenciu și totul s-a transformat într-un spectacol, așa cum doar cântărețul știe să facă cu cei care-i trec pragul. Printre multe lucruri, Lidia a povestit și de momentul în care în fața ochilor i-a apărut un superb exemplar de rechin. Artista plecase în vacanță cu două surori și a făcut scufundări când, a dat nas în nas cu animalul periculos.

“Am început să mă agit, să dau din mâini din picioare, ăla era calm”

“Măi, Horia, am dat nas în nas cu rechinul. Am zis că ni se oprește inima. El nu s-a speriat de mine, eu am început să tremur de frică. Când mi-a văzut nasul așa mare, s-a gândit că ceva din mine tot poate mânca. M-am făcut la față în toate culorile curcubeului.

Am început să mă agit, să dau din mâini din picioare, ăla era calm. După asta am înțeles că ei sunt hrăniți foarte des, că niciodată nu s-a întâmplat să atace vreun turist. Când am ajuns pe uscat și le-am spus fetelor, mi-au spus că m-am speriat degeaba, pentru că sigur rechinul a crezut că sunt ceva din familia lui”, a spus râzând Lidia Buble.

La un pas să-și omoare propria soră

Și tot în podcast-ul lui Brenciu, cu lacrimi în ochi, artista a povestit un moment dureros în care a fost la un pas să-și omoare sora. „Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi pentru că, când avea 2-3 luni, nu mai știu exact…când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță și mama ne-a interzis să o luăm în brațe să nu îi facem și mai mult rău.

“O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc”

Am pândit-o special, a intrat în baie să își spele părul, am intrat unde era pătuțul lui Lori, o iubeam atât de mult și eram disperată să o văd și să o țin în brațe. Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami, a fugit cu ea în brațe și mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor”, a povestit Lidia Buble.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre