Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble are pofte! De ce nu se poate opri din mâncat

Lidia Buble are pofte! De ce nu se poate opri din mâncat
După ce recent a anunțat că este pregătită să devină mamă, Lidia Buble continuă seria dezvăluirilor sincere pe rețelele de socializare. Cântăreața în vârstă de 27 de ani are parte de o perioadă bună și își ține la curent urmăritorii cu ultimele evenimente din viața ei.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani are parte de o perioadă bună și își ține la curent urmăritorii cu ultimele evenimente din viața ei.

Lidia Buble a fost extrem de ocupată. După ce a fost în Zanzibar și s-a vehiculat că aceasta ar fi cuplată cu un om de afaceri, blonda s-a întors în București și a anunțat că este în plină mutare într-un nou apartament. În plus, în urmă cu două săptămâni, Lidia a ținut să-și anunțe urmăritorii de pe rețelele sociale că este pregătită să devină mamă, postând o poză cu un bebeluș în brațe cu mesajul “eu în câțiva ani”.

Deși nu avea timp nici să respire, după cum chiar ea a declarat, zilele trecute cântăreața și-a luat un răgaz pentru a ieși la cumpărături de Crăciun împreună cu sora ei, Estera. Cele două au fost într-o cunoscută parfumerie de lux, de unde au achiziționat cadouri pentru cei dragi. 

Are pofte și nu se poate opri din mâncat 

Înarmată cu daruri multe, cântăreața a ales să plece acasă la Deva de Crăciun, acolo unde locuiesc părinții și surorile ei mai mici. Se pare că vacanța i-a prins bine Lidiei, căci aceasta pare într-o dispoziție de zile mari. 

Mai mult decât atât, artista a anunțat că are pofte și s-a bucurat de preparatele gătite de mama ei, în special de dulciuri, care se pare că sunt preferatele ei anul acesta:  “Sunt singura care nu se poate opri din mâncat dulciuri, deci efectiv nu mă mai pot opri. Am mâncat foarte multe dulciuri și în special acel cozonac”, și-a anunțat Lidia urmăritorii pe Instagram.

De asemenea, blondina a mai spus că nu consumă alimente de origine animală, de aceea a compensat: “De când am venit acasă nu am prea mâncat mâncare pentru că mami are foarte multă carne iar eu nu mănânc carne”, a încheiat Lidia. 

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre