Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble, de la Deva direct pe plaja bogaților din Saint Tropez

Lidia Buble, de la Deva direct pe plaja bogaților din Saint Tropez
Lidia Buble trăiește cea mai frumoasă vară din viața ei, după ce relația cu ultimul iubit a devenit cvasi-publică și oficială. Vedeta e răsfățată de acesta cum nu s-a mai pomenit.

Zilele trecute, frumușica blondină s-a aflat în casa părintească, la Deva, alături de surorile ei. A fost o mică reuniune, venind în țară și una din surorile stabilite în străinătate. Ieri, artista era deja pe plaja din Saint Tropez,  în Franța, unde se relaxează și își continuă bronzarea începută de ziua ei.

Lidia Buble i-a dat pe spate pe venețieni când a ieșit la plimbare în furou

Așa cum vă amintiți, în luna iunie, înainte să împlinească 30 de ani, Lidia Buble a plecat într-o primă vacanță de vară. A fost în Croația, a avut parte de întâmplări neprevăzute, dar, în cele din urmă, toate s-au aranjat. Din Croația, Lidia a plecat mai departe în vacanță, în Italia, mai exact la Veneția. Au urmat postări incitante din camera de hotel, dar și clipuri filmate pe stradă. Lidia i-a topit pe venețieni, cu ținutele sale. Amintim doar că a ieșit la plimbare într-un furou verde.

Vacanța în Italia a fost lungă și frumoasă. Înconjurată de accesorii de le branduri luxoase, Lidia Buble a vizitat unele dintre cele mai plăcute locuri de pe litoralul italian.

Lidia Buble s-a răsfățat și într-un glamping exclusivist din România

La întoarcerea în țară, Lidia a făcut o excursie în Sunrise Glamping Retreat, unul din cele mai spectaculoase locuri de la noi, unde te poți relaxa aproape plutind deasupra pădurii. Iar acum, după o vizită acasă, vedeta se răsfață la Saint Tropez, unde, e de presupus că se află în compania iubitului său.

Relația cu Horațiu Nicolau, asumată la nuntă

Tot vara aceasta, Lidia Buble a participat, cu iubitul milionar, la nunta Cătălinei Ponor, semn că a decis să își asume public relația cu Horațiu Nicolau. Acesta are dublul vârstei cântăreței, iar cei doi par că se înțeleg de minune. Aceasta a fost prima apariție oficială a celor doi, ca și cuplu, după ce primele imagini surprinse cu ei, de către paparazzi, au apărut în decembrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Horațiu Nicolau este divorțat de Andreea Nicolau, cu care are două fetițe. S-a îmbogățit la câțiva ani după ce i-a vândut postul TV Telesport lui Sorin Ovidiu Vântu. A făcut avere cu aplicația Twelp, destinată șoferilor care se lovesc de probleme tehnice ce impun asistența unei companii specializate. Indiferent de tipul problemei (pană, defecțiune tehnică, accident, etc.) șoferii cheamă cea mai potrivită firmă de asistență rutieră, prin intermediul aplicației.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre