Lidia Buble a ieșit așa pe stradă. A hipnotizat pe toată lumea cu bluza ei transparentă. FOTO

Lidia Buble a ieșit așa pe stradă. A hipnotizat pe toată lumea cu bluza ei transparentă. FOTO
Lidia Buble este foarte mândră de silueta ei de când a slăbit mai bine de 15 kilograme. Are apariții din ce în ce mai sexy. Recent, cântăreața a ieșit pe stradă fără sutien, cu nurii aproape la vedere. Trecătorii au rămas cu gura căscată.

Lidia Buble nu este prea afectată de condamnarea cu suspendare pe care a primit-o, recent, pentru că a încercat să mituiască un polițist. Artista este prezentă la evenimentele mondene și în lumea bună. Dă interviuri, apare peste tot și nu pare a fi deloc supărată de ceea ce a pățit.

De asemenea, am remarcat în ultima perioadă, ținute din ce în ce mai provocatoare la Lidia Buble. Recent, cântăreața a ieșit pe stradă cu o bluză mulată, transparentă, prin care i se vedeau sânii aproape la perfecție. Mândră, Lidia s-a pozat și și-a postat fotografia cu sânii ei cu sfârcurile în vânt, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Cum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme

Lidia Buble avea forme mult mai voluptoase până anul trecut. Din dorința de a arăta și mai bine, cântăreața a adoptat un stil de viață sănătos. A recunoscut, totuși, că a mai făcut și foamea, din dorința de a slăbi cât mai repede. Chiar dacă nu este vegetariană convinsă, Lidia Buble a eliminat carnea aproape de tot din alimentația sa și s-a bazat foarte mult pe salate. Vedeta spune că mănâncă doar de două-trei ori pe an carne, în special șnițele făcute de mama sau de sora ei. De asemenea, a făcut și câteva ore de sport, în fiecare zi.

Totodată Lidia Buble a mai mărturisit că nu sare niciodată peste micul dejun, pe care îl consideră cea mai importantă masă a zilei.

Lidia postează destul de des pe Instagram meniul său din ziua respectivă, care este extrem de variat, de la ciorbă de fasole cu salată de ceapă până la cele mai sofisticate și scumpe mâncăruri. Chiar dacă provine dintr-o familie de creștini practicanți, Lidia Buble consumă din când în când și alcool. De mai multe ori a postat pe Instagram cum se delectează, alături de iubitul ei, cu șampanii scumpe.

Recomandarile noastre