Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble îi bate apropouri iubitului: „Așteptăm altul pentru aia”

Lidia Buble îi bate apropouri iubitului: „Așteptăm altul pentru aia”
N-a avut noroc cu Răzvan Simion, dar a ieșit soarele și pe strada Lidiei Buble, după ce l-a cunoscut pe noul iubit. Iar acum vrea și inelul de logodnă.

Anul trecut, când a împlinit 30 de ani, Lidia Buble a primit un superb inel pe care l-a arătat românilor. Acum i-a bătut un apropo iubitului: îl așteaptă și pe celălalt.

Invitată într-o emisiune tv, Lidia Buble a părut mai fericită ca niciodată și le-a arătat tuturor inelul de care e foarte mândră. Artista a povestit că l-a primit anul trecut când a schimbat prefixul și a împlinit 30 de ani. Dar nu se pune problema de logodnă, așa cum au gândit unii și alții.

Frumoasa cântăreață Lidia Buble a spus, că din păcate, poate purta inelul doar pe un singur deget, pe celelalte fiindu-i larg. Artista așteaptă cu sufletul la gură ziua cea mare, pentru că e singura dintre surori care nu s-a măritat, nici logodit.

 „L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani”

„Numai pe degetul ăsta (n. r. inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar vă dau o veste, am schimbat prefixul!

Lidia Buble așteaptă și inelul de logodnă

L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia”, a mărturisit Lidia Buble, care nu s-a ferit să spună cât este de fericită alături de iubitul său. Deși nu a vorbit niciodată despre acest lucru, se aflat că artista e implicată într-o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Cei doi au fost surprinși în câteva rânduri de paparazzi.

De ce s-a despărțit de Răzvan Simion

Cu ani în urmă, Lidia și Răzvan Simion au trăit o poveste de dragoste ca în filme, iar vedeta își dorea mult să fie cerută în căsătorie. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei doi au ajuns la despărțire. Au continuat însă să aibă o relație profesională. Nici unul dintre cei doi nu a vorbit despre motivul clar al despărțirii, dar la un moment dat, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, prietenul lui Oțil a spus că atunci când se încheie o relație, vinovați sunt bărbatul și mama lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre