Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble o să-și muște mâinile de nervi. Ce face Răzvan Simion pentru Daliana

Lidia Buble o să-și muște mâinile de nervi. Ce face Răzvan Simion pentru Daliana
Cântăreața Lidia Buble nu mai există de mult în inima lui Răzvan Simion. Orice dorește Daliana Răducan e lege pentru prezentator.

Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan e desprinsă parcă din filme. Iar prezentatorul, spun sursele, îi mănâncă din palmă.

Lidia Buble o să-și muște mâinile de nervi. Ce face Răzvan Simion pentru Daliana

Celebrul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani face orice pentru ca iubita lui să fie fericită. Cei doi au plecat în Grecia, unde s-au simțit ca în sânul lui Avram. Și pentru că vor să arate lumii întregi cât de mult se iubesc, vedeta și bruneta au postat imagini de vis din superbele locuri unde s-au plimbat. Răzvan pare că a întinerit de când o are alături pe frumoasa sa iubită, iar aceasta e mereu cu zâmbetul pe buze, dovadă că totul le merge din plin.

Cei doi au plecat la Atena

Răzvan și Daliana au ales ca pentru câteva zile să uite de România și au dat o fugă la Atena pentru a se bucura de cele mai romantice momente. Și au pus și filmulețe din destinația de vis pentru a-și bucura internauții. Pe lângă mâncăruri savuroase și atracții turistice, cei doi au postat și un selfie, lucru destul de rar pentru Răzvan Simion. Daliana poartă o rochie neagră care-i scoate în evidență trupul de gazelă, iar prezentatorul o cămașă albă.

Daliana n-a ratat ocazia să scrie și un comentariu în dreptul fotografiei cu iubitul său: „Când în Atena…”. Nu cu mult timp în urmă și fiica lui Răzvan, Ianca, a pus o fotografie cu tatăl său care e îmbrățișat de Daliana. La care a adăugat un comentariu simplu, dar care spune totul: „Familie”.  Chiar dacă s-a despărțit de un an de Lidia Buble, Răzvan a rămas în continuare managerul artistei.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre