Johnny Depp, veste uluitoare după procesul răsunător: fosta soție are un copil cu o femeie

Johnny Depp, veste uluitoare după procesul răsunător: fosta soție are un copil cu o femeie
Mai întâi a fost un divorț controversat, în care și-au spălat rufele în public. Dar era doar începutul. A urmat un proces lung și dificil în care Depp s-a judecat cu The Sun, iar acuzele legate de violență domestică și șantaj au continuat.

Actriţa Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp, are un copil cu o femeie. Ea a anunţat venirea pe lume a primului copil, o fetiţă de nume Oonagh Paige, scrie CNN.  Deși presa străină scrie că Amber Heard ar fi născut, lucrurile sunt neclare.

Practic, nu există nicio imagine cu vedeta feminină din Aquamen în postura de femeie însărcinată. În plus, copilul a fost prezentat lumii la trei luni după ce a venit pe lume. Interpreta din Aquaman a împărtăşit vestea celor 3,9 milioane de urmăritori de pe Instagram, precizând că şi-a dorit un copil „în condiţiile mele”, încă din momentul divorțului de Johnny Depp.

„Sunt atât de încântat să vă împărtășesc această știre. Acum patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o fac în propriile condiții. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel. Sper să ajungem la un moment în care este normal să nu ne dorim un inel pentru a avea un pătuț cu bebeluș.

O parte din mine vrea să susțină că viața mea privată nu este treaba nimănui. Înțeleg, de asemenea, că natura muncii mele mă obligă să iau controlul asupra acestui lucru. Fiica mea s-a născut pe 8 aprilie 2021. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieții mele”, a notat actrița Amber Heard alături de fotografia realizată de un cunoscut fotograf de gravide și nou-născuți.

Actriţa Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită cu Johnny Depp, divorțul dintre cei doi fiind finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar. În prezent, vedeta are, de mai bine de un an, o relație cu Bianca Butti.

Sursa foto: Instagram

S-a umplut planeta de milionari. Cât de mulți sunt

Recomandarile noastre