Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble povestește cum a fost bântuită. „Credeam că vine sfârșitul lumii”

Lidia Buble povestește cum a fost bântuită. „Credeam că vine sfârșitul lumii”
Credincioasă până în măduva oaselor, Lidia Buble a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând. Ce s-a întâmplat în camera unui hotel bântuit.

Într-una dintre călătoriile cu trupa sa, Lidia Buble le-a povestit fanilor un moment greu de digerat. Cântăreața spune că a fost cazată într-un hotel bântuit, unde a avut parte de o experiență paranormală în toată regula. 

Colegii Lidiei nu au avut parte de momente neplăcute

Vedeta spune că a mai fost cazată la aceeași unitate cu ceva timp în urmă și i s-a întâmplat același concret. Prin ce a trecut Lidia Buble? Celebra cântăreață spune că în camera care i s-a atribuit se întâmplau lucruri cu adevărat ciudate.

Ciudat sau nu, colegii de trupă au dormit liniștiți, fără vreun eveniment neprevăzut. Cântăreața susține că auzea zgomote puternice din jumătate în jumătate de oră, dar acestea s-au oprit brusc atunci când au plecat spre aeroport.

„Eu credeam că vine sfârșitul lumii. Niște zgomote foarte dubioase”

Lidia Buble a fost bântuită. Sursă foto: instagram

„M-am trezit la ora 06.00 ca să plec spre aeroport și nu știu cum să vă povestesc. (…) Este o casă bântuită, nu este niciun geam, se plimbă porumbeii prin ea. (…) Și acum când m-am trezit îi întreb pe băieți: „La voi s-au auzit toată noaptea niște zgomote dubioase?”. Ei au spus că nu.

La mine, din jumătate în jumătate de oră, se pornea un zgomot din balcon, eu credeam că vine sfârșitul lumii și nu să spui că era afară uragan. Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”, a povestit artista.

„De câte ori stăm aici, suntem bântuiți”

Și în trecut, când Lidia și trupa ei au fost cazați în acest hotel s-a întâmplat același lucru. „Noi am mai stat o dată aici. De câte ori stăm aici, suntem bântuiți. (…) Zici că se trânteau chestii, zici că ploua tare, cu gheață. (…) De când am ajuns până când plec se aud zgomotele alea”, s-a destăinuit cântăreața.

Chiar dacă a tras o sperietură zdravănă, Lidia este o persoană foarte credincioasă și știe că permanent Dumnezeu o însoțește și o ferește de tot ce este rău.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre