Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble are probleme de sănătate. Doctorii au fost fermi în decizia lor

Lidia Buble are probleme de sănătate. Doctorii au fost fermi în decizia lor
Lidia Buble le-a dat o veste tristă fanilor. Din păcate, are probleme de sănătate, iar medicii i-au pus interdicții.

Deși multă lume își dorește să o aducă cântând, Lidia Buble spune că decizia medicilor a fost fermă și nu există cale de întoarcere. Pentru că are probleme de sănătate, ea nu are voie să scoată nici un cuvânt o perioadă. Un moment delicat pentru artistă, care e cunoscută pentru faptul că este extrem de vorbăreață. „E deranj mare. Până sâmbătă intru în pauză vocală. Pentru o vorbăreață ca mine nu există pedeapsa mai mare”, a scris Lidia Buble, într-o postare pe Instagram.

O femeie a aruncat în ea cu două pahare cu șampanie și o chiflă

Într-una dintre zilele în care lua masa la un restaurant din Saint Tropez, Lidia Buble a trăit un adevărat șoc. O femeie a aruncat în ea cu o chiflă și două pahare cu șampanie.

Lidia Buble are probleme de sănătate

„Oameni buni, ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată. Stau, stau, stau, și-mi trece o franzelă, o pită, o chiflă pe lângă cap.  Mai stau un pic și simt un jet pe picioare, ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean de apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val.

„Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei”

(…). Ne uităm și vedem pe una în spate, ce mare satisfacție pe ea că o dat cu chifla, sau ce era aia, și cu două pahare de șampanie spre mine. Ea, de fapt, își dorea să-mi dea în față sau pe haine, dar nu m-a nimerit decât pe picioare. Noi și tot restaurantul am rămas șocați.

Tot restaurantul se uita la femeia aia, nu înțelegea nimeni reacția ei. Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei. Rămâi șocat să vezi oameni care recurg la astfel de gesturi din gelozie. Nu înțeleg care era supărarea ei. Și în Saint-Tropez, și într-un loc foarte bine cotat. Fără cuvinte am rămas”, a povestit Lidia Buble.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre