Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble s-a decis să vorbească despre relația cu Cornel Ilie de la Vunk

Lidia Buble s-a decis să vorbească despre relația cu Cornel Ilie de la Vunk
Pe rețelele de socializare circulă zvonuri despre o presupusă relație între Lidia Buble și Cornel Ilie. Fanii celor doi au bănuit că relația lor din videoclipul piesei Vino, du-te a continuat și în viața reală. Cântăreții discută public pentru prima dată despre presupusa relație pe care o au.

Lidia Buble și Cornel Ilie au colaborat la o piesă de succes și se bucură împreună de aprecierile fanilor. Bănuielile despre o relație amoroasă între aceștia au devenit și mai intense, deoarece Cornel Ilie a decis să își sfârșească căsnicia.

Videoclipul piesei lor prezintă o poveste de dragoste, unde cântăreții par destul de apropiați, dând de înțeles că iubirea e mai profundă și se desfășoară de fapt și în afara platourilor de filmare. Cu toate acestea, Lidia Buble și Cornel Ilie au vrut să clarifice care este natura relației lor.

Ce au spus Lidia Buble și Cornel Ilie despre zvonuri

Membrul trupei Vunk, Cornel Ilie, a spus clar că nu are o relație romantică cu Lidia Buble: „Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”.

La rândul ei, Lidia Buble a confirmat varianta expusă de Cornel Ilie și a lămurit că îi leagă doar o frumoasă prietenie. Totuși, artista a subliniat că nu este prima dată când se spune că are o relație cu un coleg.

„Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble, conform viva.ro.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape 5 luni

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a transmis Răzvan Similn la momentul respectiv.

Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al nepotului lui Elvis Presley, Benjamin, după ce s-a împușcat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre