Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună
Cum să fie prima întâlnire cu ex-ul? Cu toții am trecut prin așa o experiență, nu neapărat foarte plăcută. Cum e oare când asta se întâmplă live, la televizor, în fața a milioane de oameni atenți să vadă fiecare gest și orice ezitare? Lidia Buble știe răspunsul. Și Răzvan Simion ne poate spune cum e / a fost.

Vineri dimineața, Lidia Buble și Răzvan Simion au avut prima întâlnire după o lună de la despărțire. Nu s-au văzut la un bistro să bea o cafea și să depene amintiri ori să facă planuri de viitor, ci s-au întâlnit în studiului Antenelor, artista fiind invitată în cadrul emisiunii moderate de fostul iubit și Dani Oțil, „Neața cu Răzvan și Dani”. Prezența vedetei a fost anunțată și pe conturile de social-media ca o „premieră”.

Motivul invitației a fost să se promoveze cea mai recentă piesă a vedetei blonde care a ajuns deja în trend și are un număr record de ascultări deși a fost lansată abia de câteva zile. A fost practic o dublă premieră. În premieră Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut și și-au vorbit în public după despărțire și tot în premieră cântăreața a vorbit în direct despre piesa ei tristă la un post de televiziune.

Lidia Buble a avut o ținută galbenă, care lăsa multă piele la vedere, demonstrând că în ciuda suferinței prin care trece, e la fel de atentă cu trupul ei.


Cleopatra Stratan a păstrat hainele din „Ghiță” cu un scop anume

Recomandări Feng Shui pentru o viață mai bună


Cele mai multe întrebări au venit din partea lui Dani Oțil, dar și acesta a părut destul de marcat. „Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a spus Lidia lui Dani Oțil pentru a sparge gheața.

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări”, i-a spus în glumă Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a observat cât de greu îi este acestuia să îi pună întrebări fostei sale iubite. „Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, a fost răspunsul prompt al lui Dani Oțil, amintind de relația pe care el a avut-o cu diva care trăiește acum la Monaco.

„Sunt foarte bine, sunt fericită”, a răspuns râzând Lidia. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu o lună, după cinci ani de relație care a fost și motivul divorțului omului de televiziune de soția sa cu care are doi copii. Realizatorul TV a mărturisit într-un mesaj pe social-media că interpreta nu mai era fericită lângă el. Pe de altă parte, ea a relatat că Răzvan îi este încă manager și că sunt în continuare vecini.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre